Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Dr. Liliana Coldea rămâne singurul candidat în concursul pentru șefia Spitalului CF din Sibiu

Dr. Liliana Coldea rămâne singurul candidat în concursul pentru șefia Spitalului CF din Sibiu

Au fost publicate rezultatele în urma verificării dosarelor depuse în cadrul concursului organizat pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului General CF din Sibiu. Potrivit acestora, doar unul dintre cele două dosare a fost declarat admis. Din informațiile obținute de reporterul Turnul Sfatului dosarul aparține medicului Liliana Coldea.   

Conform calendarului de concurs, în 7 august vor putea fi depuse contestații care vor fi soluționate în 48 de ore. În data de 10 august, la ora 12.00, va avea loc proba scrisă care va fi sub forma unui test grilă. În 11 august se afișează rezultatele. De asemenea, după soluționarea posibilelor contestații, în data de 14 și 15 august va avea loc evaluarea proiectului de management, ca în 16 august, candidații să-și susțină, timp de 15 minute, proiectul de management. Interviul de selecție va avea loc în 17 august, iar rezultatele finale se vor afișa în 21 august.

Vă reamintim că medicul Liliana Coldea a mai condus Spitalul CF din Sibiu, din anul 2015 și până în mai 2020.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

NELU

Acum 1 an

CE RUȘINE, INCOMPETENTA ASTA VA CONDUCE DIN NOU UN SPITAL ASTA TREBUIE INTERNATA LA PSIHIATRIE, ORI TRIMISĂ IN AREST PENTRU TICĂLOȘIILE FACUTE
Raspunde

Munteanu

Acum 1 an

Poate iese pe locul II.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus