Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Noapte grea pentru o șoferiță băută: La un pas să intre cu mașina pe Stadionul Municipal Sibiu

Noapte grea pentru o șoferiță băută: La un pas să intre cu mașina pe Stadionul Municipal Sibiu

Polițiștii sibieni anunță într-un comunicat de presă remis marți că în cursul nopții trecute o șoferiță a fost aproape să intre pe Stadionul Municipal Sibiu, fiind oprită de gardul provizoriu.

La data de 16 august, în jurul orei 03:10, în intersecția str. N. Olahus – O. Goga, o conducătoare auto a pierdut controlul mașinii și a intrat în gardul provizoriu care delimitează Stadionul Municipal Sibiu.

”Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului au constatat că șoferița, o sibiancă în vârstă de 33 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Valoarea indicată în urma testării cu aparatul etilotest fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2334

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus