Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
8°C

Tinerii sibieni și medieșeni pot să urmeze un curs gratuit de arbitraj

Tinerii sibieni și medieșeni pot să urmeze un curs gratuit de arbitraj

Asociația Județeană de Arbitraj Sibiu organizează în perioada următoare un curs gratuit pentru fete și băieți. Cursurile se vor desfășura atât în Sibiu, cât și în municipiul Mediaș și vor începe în 6 septembrie, de la ora 18, în ambele locații.

În Sibiu cursurile se vor desfășura la Facultatea de Științe, situată pe strada Doctor Ion Rațiu 5-7, iar la Mediaș se vor desfășura la Colegiul "Școala Națională de Gaz", situată pe strada Metanului 1.

„Speranța noastră este că, odată cu această măsură, competițiile de copii și juniori vor reveni la normal și micuții sportivi se vor bucura din nou de competiții și jocuri oficiale, după aproximativ 16 luni în care AJF Sibiu a fost în imposibilitatea de a organiza competiții la nivel juvenil”, arată organizatorii.

Mai multe informații referitoare la acest curs se pot obține la numărul de telefon 0724.435.149 - Marian Bordean (Sibiu) sau la 0747.310.683 - Cristian Mailat (Mediaș).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus