Duminică,
16.06.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Ryanair introduce cinci rute noi din România, dintre care una din Sibiu

Ryanair introduce cinci rute noi din România, dintre care una din Sibiu

Ryanair anunță că va introduce cinci noi rute din România, în sezonul de iarnă.

Astfel, începând cu luna noiembrie, transportatorul aerian low-cost va opera trei noi rute din București, către Salonic, Veneția Treviso și Birmingham, și câte o rută nouă din Sibiu și Suceava, spre Dublin și, respectiv, Bruxelles.

Zborurile pe ruta București-Birmingham vor fi operate de patru ori pe săptămână, în timp ce cursele spre celelate patru destinații de două ori pe săptămână.

Pasagerii care trebuie să își modifice zborurile pot face acest lucru fără să plătească taxe până pe 31 decembrie.

În prezent, Ryanair operează de la Sibiu zboruri directe spre Veneția Treviso – Italia în zilele de marți și sâmbătă, spre Corfu – Grecia în zilele de marți și sâmbătă și spre Bologna – Italia, în zilele de luni și vineri. De asemena, reamintim faptul că din sezonul de iarnă 2021 compania aeriană va opera zboruri directe și spre Milano Malpensa – Italia, Liverpool – Marea Britanie, respectiv Billund – Danemarca.
Mai multe detalii aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5842

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus