Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Un sibian a furat 13 păuni, în valoare de peste 10.000 de lei, de la o fermă din Aiud

Un sibian a furat 13 păuni, în valoare de peste 10.000 de lei, de la o fermă din Aiud

Un bărbat din judeţul Sibiu a furat 13 păuni, în valoare de 10.000 de lei, de la o fermă din municipiul Aiud, profitând de faptul că volierele în care erau crescuţi nu erau asigurate, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, AGERPRES, poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud au identificat, vineri, un bărbat de 49 de ani, din Cisnădie, bănuit de săvârşirea unui furt. Fapta fusese sesizată Poliţiei în dimineaţa zilei de 17 august.

"Se pare că, în noaptea de 16/17 august, acesta ar fi sustras 13 păuni, în valoare de 10.000 de lei, de la proprietarul unei ferme din municipiul Aiud, profitând de faptul că volierele în care erau crescuţi nu erau asigurate", se menţionează în comunicatul IPJ Alba.

Poliţiştii din Aiud, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au făcut o percheziţie la domiciliul bărbatului din Cisnădie, context în care păsările au fost recuperate şi restituite proprietarului.

Cercetările sunt continuate.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2381

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Paula Hoadrea

Acum 2 ani

Hmm...Din titlu lipsește între "fermă" și "Aiud" prepoziția "din". Turnul Sfatului voi nu aveți un corector angajat ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus