Sâmbătă,
20.04.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

VIDEO - O sibiancă surprinsă la plajă alături de un celebru multimilionar

VIDEO - O sibiancă surprinsă la plajă alături de un celebru multimilionar

O antreprenoare din Sibiu a fost surpinsă zilele trecute de către presa mondenă la plajă alături de un cunoscut multimilionar din România.

Imaginile au apărut pe site-ul prosport.ro:

Dacă nu puteți vedea vedeoclipul, click aici.

”Recunoscut pentru relațiile pe care le-a avut cu femei celebre, printre care Iuliana Luciu, Ioan Neculaie pare a fi în formă și la 64 de ani. Acesta se relaxează la mare, alături de iubita lui, și nu pare să aibă vreun stres”, scrie sursa citată.

Cu o avere estimată în trecut la aproape o sută de milioane de euro, Ioan Neculaie a fost mulți ani cel mai bogat brașovean. 

Femeia care apare în imagini este Bianca Grip, antreprenor, expert în marketing online și trainer internațional. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5678

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Bobo

Acum 2 ani

Mda, se vede ca e experta.......
Raspunde

Munteanu

Acum 2 ani

Domnisoara e tanara, frumoasa, scolita, daca are atatea functii, de ce se incurca cu un tip, fie el si miliardar, care are o faima de consumator de c.... din zona mondena? Domnul de 64 de ani arata bine pt. ca si-a facut operatii estetice. Oare pe la Institutul Ana Aslan a trecut?
Raspunde

Ghibolu

Acum 2 ani

Tipic romanilor..ii fte grija de ce fac altii. Si daca vrea sa se combine cu Viorel Lis care e problema ?
Raspunde

Munteanu

Acum 2 ani

Prietene, exista un principiu in jurnalism: faptele sunt sacre, comentariile libere! Paparrazzi nu sunt o inventie romaneasca, asa cum nici comentariile cu privire la viata vedetelor sau asa-ziselor vedete nu sunt tipic romanesti! Mai deschide ochii si urechile. Fii sincer, nu-i pacat ca un batraior cu bani sa puna mana pe toate "bunaciunile"?
Raspunde

Ciupacabra

Acum 2 ani

Daca il satisfaci bine poate vine si preia Fc Hermannstadt. Hai te rugam, Bianca, fa o treaba buna acolo jos poate vine asta si castigam campionatul si noi.
Raspunde

Contra

Acum 2 ani

Cine o fi inzestrat-o pe domnisoara cu atatea titluri de expertiza?! Acest domn nu a fost capturat in Italia si adus in Romania? Acum e in libertate, isi face vacanta si plinul de soare si vitamina D inainte de a intra la racoare?
Raspunde

Jurnalism pe bune

Acum 2 ani

E vorba de Ion Neculaie, de la Brasov, nu de Ion Niculae cel adus din Italia, fost ofiter Secu, de 67 de ani...Ion Niculae e in inchisoare, dar ar putea fi eliberat. Ion Neculaie, proaspat resapat, cu parul vopsit, se deda in continuare marii sale placeri: relatii cu tinerele din lumea mondena! Atentie, domnisoarelor, dl. Ion Neculaie e cam zgarcit si orgolios!
Raspunde

Marioara

Acum 2 ani

Daca as fi asa tanara si frumoasa, mi-as cauta un barbat ca lumea, nu un babalac cu lifting facial si probleme de prostata, care nu se mai satura de pipait silicoana, ca in rest... doar banii castigati pe cai ascunse...
Raspunde

Popa

Acum 2 ani

Acest sexagenar cu parul vopsit si cu masti cosmetice a facut avere pe cai necinstite si acum o imparte cu Cruduta si alte .... de lux... Hai sa-ti traiasca frantuzoaica, brasovene!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus