Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Cinci sibieni promovează tradițiile și gătitul într-o emisiune culinară. Primul episod se va difuza astăzi

Cinci sibieni promovează tradițiile și gătitul într-o emisiune culinară. Primul episod se va difuza astăzi

Cinci sibieni sunt în această săptămână protagoniștii emisiunii „Mâncare pe care”, un reality show captivant pentru pasionații artei culinare. Printre cei cinci care se întrec în gătit la emisiunea care va fi difuzată începând de astăzi, 28 noiembrie, până vineri, 2 decembrie pe postul Acasă se află și Bianca Grip, fondatoarea GripAds Agency.  

Conceptul emisiunii presupune ca cinci bucătari amatori, care locuiesc în aceeași regiune să găzduiescă acasă la ei, pe rând, o cină cu trei feluri de mâncare pentru ceilalți concurenți. După cină, fiecare oaspete evaluează abilitățile culinare și de găzduire în timpul călătoriei cu taxiul spre casă. Cel care va obține cel mai mare punctaj devine câștigătorul ediției și va intra în posesia premiului.

În primul episod, care urmează să fie difuzat azi, 28 noiembrie, de la ora 20, gazda va fi sibianca Bianca Grip, fondator GripAds Agency. Numele celorlalți sibieni implicați în emisiune le vom descoperi în această seară de la ora 20.

„Fiecare dintre noi a fost gazdă și a gătit cina tradițională pentru ceilalți patru invitați, fără să ne cunoaștem între noi. Ne-am bucurat pentru că am putut prezenta tradițiile Sibiului într-un show culinar inedit, pe care vă invităm să-l urmăriți începând din această seară”, a spus Bianca Grip pentru Turnul Sfatului.

Emisiunea „Mâncare pe care” poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 20 sau în avans pe voyo.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus