Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
11°C

GLS România marchează încă o faptă bună vara aceasta. Sâmbătă, 28 august 2021, echipa GLS România lasă pentru câteva ore mailurie, coletele și mașinile de livrare pentru a-și evidenția cu totul alte puncte forte

GLS România marchează încă o faptă bună vara aceasta. Sâmbătă, 28 august 2021, echipa GLS România lasă pentru câteva ore mailurie, coletele și mașinile de livrare pentru a-și evidenția cu totul alte puncte forte

În cadrul Complexul Național Muzeal ASTRA, între orele 10:00- 13:00, echipa GLS o să obțină gloria culinară sub formă de donații pentru copiii cu autism. Vor găti preparare gustoase, dar simple și pe placul tuturor. Banii pe care reușesc să îi strângă se vor duce către cauza pentru care ei se întâlnesc sâmbăta aceasta. Echipele vor găti 3 opțiuni, de la sărat la dulce și se vor întrece în bucătărie pentru a livra cele mai bune farfurii, tuturor oamenilor care se află în complex.

“Încheiem o vară încărcată de proiecte finalizate cu succes, cu un eveniment plin de savoare. Așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, găsim întotdeauna un motiv să facem bine, distrându-ne împreună. Așadar, sâmbătă 28 august 2021 ne găsiți în Muzeul Astra să livrăm preparate gustoase care să stârnească pofta oricui. Nu o să fim singuri în aceasta misiune culinară, prietenii noștri de la JULES - Bistro Restaurant ne vor îndruma în fascinantul domeniu al bunătăților. Banii strânși din acest eveniment se vor redirecționa către copiii cu autism, iar partenerii noștri de la Crucea Roșie filiala Sibiu vor face posibil acest lucru.“ – a declarat Diana Pană, Marketing Coordinator GLS România. 

GLS Group

GLS Group oferă servicii de coletărie fiabile și de înaltă calitate pentru peste 240.000 de clienți, completate de servicii de livrare și de livrare expres. „Liderul calității în logistica expedierilor” este principiul după care GLS se ghidează.  Prin companii deținute integral și parteneriate, GLS Group acoperă 40 de țări și este conectat la nivel global prin acorduri contractuale. Prin rețeaua sa terestră, GLS este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de coletărie din Europa. GLS Group operează, de asemenea, prin filiale deținute integral în Canada și pe coasta de vest a SUA. Rețeaua GLS este formată din mai mult de 70 puncte de transbordare centrale și regionale și aproximativ 1.400 de depozite susținute de peste 28.000 de vehicule de livrare și 4.000 de camioane pentru liniile principale. GLS are în jur de 19.000 de angajati. În anul fiscal 2019/20 GLS a generat venituri de 3,6 miliarde de euro și a livrat peste 667 de milioane de expedieri.

Pentru mai multe informații, vizitați gls-group.com.

Detalii:

Departamentul Marketing

marketing@gls-romania.ro

www.gls-romania.ro

Vizualizari: 1536

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus