Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
3°C

Petrecere lângă Cartierul Arhitecților pentru un băiețel bolnav. Adulții au intrarea gratuită

Petrecere lângă Cartierul Arhitecților pentru un băiețel bolnav. Adulții au intrarea gratuită

O petrecere caritabilă va avea loc în data de 3 septembrie, pe Calea Cisnădiei, înainte de ferma Seviș. Evenimentul este organizat pentru ca părinții lui Robert, băiețelul care are nevoie de o intervenție complicată la o clinică din Rusia pentru a putea vedea, să strângă suma necesară pentru intervenție. Mai este nevoie de 27.000 de euro. Prețul unui bilet este de 50 de lei pentru copii, adulții având intrarea gratuită. Toți banii vor merge pentru operațiile de care Robert are nevoie.

Părinții lui Robert luptă mai departe pentru ca puiul lor de om să aibă parte de o viață normală. După mai multe intervenții greșite ale unor medici, Robert trebuie să ajungă în această toamnă într-o clinică din Rusia. Sunt singurii care pot îndrepta situația și care îi pot oferi copilului șansa de a vedea. Mai este nevoie de 27.000 de euro. Toți cei care s-au implicat și i-au fost băiatului aproape au decis să organizeze vineri, 3 septembrie, în intervalul 10.00 – 20.00 o petrecere caritabilă.

Locația este la ieșirea din Sibiu, pe Calea Cisnădiei, înainte de ferma Seviș. În cadrul evenimentului vor avea loc mai multe activități dedicate copiilor: animatori, pictură pe față, pictură pe ipsos, castel și tobogan gonflabile, bătaie cu baloane, muzică și dans. Prețul unui bilet pentru copil este de 50 de lei. Intrarea pentru adulți este gratuită și pot sa servească răcoritoare, bere sau înghețată.

De asemenea, în cadrul evenimentului, o să fie și un târg cu hăinuțe, jucării, cosmetice și diferite obiecte, atât noi cât și second-hand dar în stare impecabilă, pe care pot fi cumpărate. Toți bănuții vor merge pentru operațiile la care va fi supus Robert.

Cine nu poate ajunge, dar își dorește să-l ajute pe Robert poate folosi informațiile de mai jos

Conturi donatii:

Titular: Boromiza Robert Mihai

RO91INGB0000999908195676- se poate dona în orice monedă, fără comision

RO96INGB0000999907938342- euro

Pay-Pal: boromiza.andreea@gmail.com

Revolut: 0770664755

Cei care încă nu cunoașteți povestea lui Robert, o puteți afla AICI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Eva

Acum 1 an

Unde se pot dona hăinuțe pentru vânzare la acest târg caritabil ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus