Vineri,
07.10.2022
Partial Noros
Acum
18°C

Poliția Locală anunță că a amendat șapte persoane care aruncau coji de semințe pe jos sau mucuri de țigară

Poliția Locală anunță că a amendat șapte persoane care aruncau coji de semințe pe jos sau mucuri de țigară

Primăria Sibiu anunță că Poliția Locală a intensificat și controalele în teren pentru depistarea celor care nu păstrează curat domeniul public și aruncă pe jos mucuri de țigară, coji de semințe sau diverse ambalaje și hârtii.

Astfel, în ultima perioadă, patrulele Poliției Locale au identificat șapte persoane care aruncau pe stradă mucuri de țigări, ambalaje sau coji de semințe stând pe bancă sau de pe geamul mașinii, aplicând amenzi în valoare de 1.400 de lei. Faptele au fost constatate la intersecția străzii Cetății cu strada Tribunei, pe strada Papiu Ilarian, în Parcul Tineretului, în Piața Unirii și în Parcul Astra.

În plus, activitatea de monitorizare s-a concentrat în stațiile de taxi din oraș, acolo unde s-a constatat că se aruncă frecvent, pe jos, mucurile de la țigări sau cojile de semințe.

”Pentru depistarea celor în cauză au fost folosite camerele de supraveghere, cu ajutorul cărora s-au constatat, de la începutul anului, 65 de astfel de fapte în stațiile de taxi din Piața Unirii, de pe strada Lungă, de pe șoseaua Alba Iulia, de pe străzile Hermann Oberth, Școala de Înot, de pe bulevardul Victoriei și din Piața 1 Decembrie 1918. Pentru ca acești șoferi de taxi să poată fi sancționați, agenții Poliției Locale au transmis adrese către firmele de taxi pentru stabilirea identității persoanelor în cauză”, transmite primăria Sibiu.

Conform Hotărârii Consiliului Local nr.210/2001 amenzile pentru aceste fapte sunt cuprinse între 100-200 de lei pentru persoanele fizice și între 250-350 de lei pentru cele juridice.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1573

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Anonim

Acum 1 an

Felicitari Politia Locala,puteti sa i si filmati,sa-i mance rusinea.Cu cei care plimba patrupede fara sa le adune resturile,ce le faceti?
Raspunde

Un sibiu

Acum 1 an

sa mearga politia locala la statia de pe Victoriei cu str. Codru Dragusanu...sa-i vada cum isi fac nevoile pe firida celor de la Romtelecom, cum isi golesc scrumierele, etc. etc.
Raspunde

Gigi kent

Acum 1 an

Sa le fie rusine la domnii politisti locali. Poi ei nu "stie" ca asemenea fapte nu sunt trecute in legea taximetriei? Sa puna domne si acolo! Si daca tot se apuca, sa mai puna si intoarcerea cu spatele in intersectie, intoarcerea pe line dubla continua, etc. Le ia painea la oamenii astia militia si ei nu "stie"...
Raspunde

C. Tățean

Acum 1 an

Asta trebuia să se facă de ani de zile și sper să nu dureze doar o săptămână. Mai sunt și câinii periculoși fără botniță, și cei care lasă mizerie în urma lor (proprietarii știu de ce), și cei care-și aruncă masca pe stradă, motocicliști care tulbură liniștea publică, trotinetiști care-și lasă trotineta oriunde, cerșetori care te sâcâie în timp ce iei masa la o terasă etc. Dar poate că ar mai trebui amendați și unii politicieni ce nu ies din birouri...
Raspunde

Birtu

Acum 1 an

Au evoluat militienii,nu mai amendeaza babe cu patrunjel ! Iar pina la primavara mai este mult.
Raspunde

Ion Iolanescu

Acum 1 an

Ca de obicei, fapte de genu se intampla numi in zonele centrale. In cartiere nu se intampla pentru ca Politia "anala" lipseste cu desavarsire.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus