Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

PSD+AUR=50%. Sondaj intern PSD

PSD+AUR=50%. Sondaj intern PSD

Un sondaj Avangarde, transmis luni de liderul PSD, Marcel Ciolacu, participanților la ședința Consiliului Politic Național și a Grupurilor Parlamentare PSD, desfășurată la Neptun, arată că PSD și AUR ar putea forma o nouă majoritate în cazul unor alegeri anticipate.

Potrivit unor surse citate de G4Media, în sondajul intern al PSD, social-democrații ar fi votatați de 35% dintre românii care s-ar prezenta la vot, în timp ce AUR ar fi cotată cu 15%. PNL ar obține 21% din voturi, în timp ce USR PLUS ar fi votat de 14%.

Potrivit sondajului, 42% dintre cei intervievați cred că premierul Florin Cîțu ar trebui să demisioneze după ce în spațiul public a apărut informația că a fost arestat în SUA în urmă cu 20 de ani pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice. 25% declară că n-ar trebui să demisioneze.

La ședința PSD care continuă astăzi se va discuta despre poziția partidului în ce privește ”istoricul infracțional al premierului Florin Cîțu”, despre moțiunea de cenzură, o informare cu privire la susținerea referendumului de demitere a primarului de la Sectorul 1, Clotilde Armand și despre PNRR.

Sondajul prezentat de Marcel Ciolacu a fost realizat de Avangarde în perioada 20 – 24 august, pe un eșantion de 900 de persoane, prin metoda interviului telefonic, cu o marjă de eroare de 3,2%.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Hannelore Bobârnac

Acum 2 ani

Trebuie de urgență modificată constituția și prevăzută obligativitatea guvernării și a numirii primului ministru de către USR Plus, chiar dacă această formațiune dragă nouă nu intră în parlament!
Raspunde

Iuliusb

Acum 2 ani

A.Bratu , de unde ai dedus ca este un sondaj intern PSD ? In articol scrie ca este un sondaj Avangarde.
Raspunde

Kokos

Acum 2 ani

Pentru ca e facut la comanda psd , de un institut de sondaje condus de Pieleanu , in pesedist infocat , deci un sondaj super corect si nemanipulator!
Raspunde

Dani ocna

Acum 2 ani

sondaj de cacao,miine o sa spui ca psd sau usr are 70%,sa coborim cu piciarele pe pamint
Raspunde

Alin

Acum 2 ani

tot aia ii mah
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus