Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO Drumuri de 3,2 milioane de lei, finalizate la Șelimbăr. ”Am insistat ca toți constructorii să respecte graficele asumate”

VIDEO Drumuri de 3,2 milioane de lei, finalizate la Șelimbăr. ”Am insistat ca toți constructorii să respecte graficele asumate”

Zona de acces pe strada Octavian Goga și drumul vicinal din Mohu au fost finalizate în aceste investiții care totalizează 3,2 milioane de lei. Primăria comunei Șelimbăr a impus tuturor constructorilor de pe șantierele publice un ritm alert. ”Avem ambiția unui număr mare de lucrări, de aceea pentru a putea realiza cât mai multe dintre ele am insistat ca toți constructorii să respecte graficele asumate. Infrastructura este esențială în dinamiza de dezvoltare a comunei noastre și o tratăm ca atare”, a declarat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Zilele acestea s-au încheiat lucrările în zona de acces pe strada Octavian Goga. Aceasta este o investiție în valoare de 1,3 milioane de lei și include rețele de apă și canal, iluminat, cablaj metropolitan și asfaltare.

S-au încheiat și lucrările de asfaltare a drumului vicinal de la Mohu, spre stația de epurare. Drumul are o lungime de un kilometru și a costat 1,8 milioane de lei. Totodată, recent s-au încheiat și lucrările de pavare a străzii Salcâmului.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1625

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Viorel

Acum 2 ani

In filmare se vede cum se toarna asfalt pe pamant! Calitatea va fi ca pe strada O. Goga unde aproape toate dalele se misca, insa patriotii se lauda!
Raspunde

Birtu

Acum 2 ani

Insistenti mai sint astia de la primarie,probabil au insistat si la ziar sa apara!! Ca in rest sint varza doar e sezon!
Raspunde

Ion Iolanescu

Acum 2 ani

Auzi ca au impus un ritm alert. Zici ca au reabilitat strada in 2 zile. Locuitorii din zona stiu cel mai bine ce inseamna "ritm alert" in viziunea primariei Selimbar.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus