Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Ryanair anunță lansarea unei rute noi de pe Aeroportul Sibiu

Ryanair anunță lansarea unei rute noi de pe Aeroportul Sibiu

Compania aeriană Ryanair anunță lansarea rutei Sibiu – Bruxelles Charleroi la Aeroportul Internațional Sibiu, începând din sezonul de iarnă 2021-2022. Redeschiderea acestei rute de către Ryanair răspunde cerințelor și nevoii de mobilitate a comunității deservite de aeroportul sibian, reactivând potențialul traficului aerian de la Sibiu spre această destinație.

Astfel, pasagerii care aleg aeroportul din Sibiu pot călători din nou începând din data de 1 noiembrie 2021 spre Bruxelles Charleroi, destinație care asigură legătura cu unul dintre cele mai importante orașe europene. Ruta va fi operată cu două zboruri săptămânale, în zilele de luni și joi. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare pe website-ul companiei aeriene.

Bruxelles Charleroi reprezintă cea de-a opta rută anunțată de operatorul aerian Ryanair de la Sibiu, aceasta înlocuind începând cu data 01.11.2021 ruta Sibiu – Corfu, operată de Ryanair în sezonul de vară la aeroportul din Sibiu (începând din data de 19 iunie 2021 și până la data de 30 octombrie 2021).

Reamintim data lansării și zilele de operare ale rutelor ce vor fi inaugurate începând cu sezonul de iarnă 2021-2022:

Destinația

Data lansării

Zile de operare

Billund – Danemarca

29.10.2021

luni, vineri

Milano Malpensa – Italia

31.10.2021

miercuri, duminică

Dublin – Irlanda

01.11.2021

luni, vineri

Liverpool – Marea Britanie

01.11.2021

luni, vineri

Bruxelles Charleroi – Belgia

01.11.2021

luni, joi

„Redeschiderea rutei Sibiu – Bruxelles Charleroi prin zborurile ce urmează a fi operate de compania aeriană Ryanair vine cu siguranță în întâmpinarea așteptărilor pasagerilor interesați de serviciile de călătorie pe calea aerului de la Sibiu. Reluarea operațiunilor spre această destinație, de această dată de către cel mai recent operator aerian la Sibiu, împreună cu începerea operării zborurilor spre celelate noi destinații deja anunțate de Ryanair, va stimula cu siguranță în mod pozitiv redresarea traficului pe aeroportul nostru și revenirea pe o linie ascendentă din punct de vedere al numărului de pasageri.”, a declarat Marius Ioan Gîdea, director general al Aeroportului Internațional Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 11156

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Seby Lujereanu

Acum 2 ani

Pe cand vine Emirates? Suntem atatia care vrem sa ne ducem iubitele la o cina romantica cu saorma la Dubai!
Raspunde

Popa

Acum 2 ani

N-ai tu fata de Dubai. Poate la Medgidia!
Raspunde

@Seby

Acum 2 ani

Poti sa-ti duci iubitele la o cina romantica la Caineni!Ori la Raul Vadului!De ce tocmai in Dubai? PS-Cred ca tema articolului este foarte serioasa si nu-i loc de ironii ieftine!
Raspunde

Toma

Acum 2 ani

Bravo Ryanair,felicitari autoritatilor!Cred ca readucerea la Sibiu a zborului spre CRL si mai ales orarul excelent(decolare SBZ-10:50!) va insemna revenirea tuturor celor care au fost alungati de politicianul de doi bani de la Cluj,David Ciceo!Sibiul si mai ales cei(afectati)si arondati Sibiului au nevoie de acest zbor si de alte zboruri furate de la Sibiu!
Raspunde

Maria enuica

Acum 2 ani

Buna ziua,as avea si eu o intrebare ,de la Sibiu Roma nu este posibil ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus