Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Iohannis: oamenii s-au săturat de veşnicele promisiuni neonorate, vor să vadă mai puţin scandal şi mai multă cooperare

Iohannis: oamenii s-au săturat de veşnicele promisiuni neonorate, vor să vadă mai puţin scandal şi mai multă cooperare

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că multe reforme nu au fost încă demarate şi că există "restanţe" în Parlament, context în care a făcut apel la parlamentari să le arate românilor că "îi respectă prin acţiunile lor".

"Sunt multe restanţe care îşi aşteaptă rezolvarea, multe reforme legislative care încă nu au fost demarate. Parlamentarii au datoria de a pune în aplicare ce au promis. Atenţie, nu le cer să vorbească despre asta, ci le cer rezultate. De vorbit este uşor, însă oamenii s-au săturat de discursuri sterile, de veşnicele promisiuni neonorate, vor să vadă mai puţin scandal şi mai multă cooperare, nu-i interesează cine strigă mai tare sau cine critică mai eficient. Fac, pe această cale, un apel către toate partidele, atât cele din coaliţia de guvernare cât şi cele din opoziţie, să privească spre viitor şi să arate românilor că îi respectă prin acţiunile lor. Simpla retorică nu-şi are rostul", a afirmat şeful statului, citat de Agerpres, la Palatul Cotroceni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Munteanu

Acum 10 luni

Aoleu, ce descoperire! Dupa atatia ani de cand domniti si dormiti la Cotroceni, abia acum ati realizat?! Foarte bine! Cred ca sunteti pe drumul cel bun!
Raspunde

Cocosila

Acum 10 luni

Mincinosul asta ar trebui sa nu mai aiba nicio iesire publica. In primul rand nimic din ce a promis el in prima lui campanie electorala nu a realizat, iar cel mai mare scandal din istoria postdecembrista a Romaniei e facut de el. Plus dezbinarea romanilor! Un ipocrit si jumatate!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 10 luni

Autocritic herr President !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus