Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
5°C

Începe Sibiul de Odinioară - Patru zile de distracție în Parcul Tineretului cu concert N&D, disco party și festin culinar

Începe Sibiul de Odinioară - Patru zile de distracție în Parcul Tineretului cu concert N&D, disco party și festin culinar

 * Festivalul ’’Sibiul de Odinioară’’ te invită între 2-5 septembrie în Parcul Tineretului, la patru zile cu concerte, party și cu N&D, Geo da Silva, Vali Bărbulescu, Armonia disco & retro și mulți alții.

* Opt food-truck-uri galonate vă răsfață gusturile, iar cei mici au la dispoziție o zonă cu tobogane și multe alte surprize.

Joi, 2 septembrie, debutează în Parcul Tineretului din Sibiu cea de a opta ediție a festivalului ’’Sibiul de Odinioară’’. Evenimentul devenit deja unul tradițional în capitala județului, ne readuce și în acest an aminte de atmosfera de altădată.

Astfel preț de patru zile, aveți întâlnire cu muzica bună și concertele de calitate,

Pentru o desfășurare în condiții cât mai bune, și ediția 2021 are loc în Parcul Tineretului de pe Bulevardul Corneliu Coposu.

Patru zile cu disco retro party - Concert N&D

Ediția din acest an este dedicată în premieră celor care iubesc muzica retro și în special hiturile anilor 80-90. Joi, 2 septembrie, ne distrăm la ”retro party” cu unul din cei mai cunoscuți DJ din Sibiu. Radu Mereș va fi la pupitru pe o scenă care ne aduce aminte de ARMONIA muzicală de acum mai bine de 30 de ani.

Pe 3 septembrie sunteți invitați să fredonați piesele uneia din cele mai celebre trupe a anilor 90 în România. Este vorba despre N&D, iar din recitalul lui Nick&co nu vor lipsi piesele ”Vino la mine” sau ”Nu vreau să te pierd”.

Tot pe 3 septembrie, Geo da Silva, ne va readuce aminte de cum ne în discotecile de pe Litoral la începutul anilor 90.

Sâmbătă, 4 septembrie este rândul celebrului Vali Bărbulescu, să ne ducă într-o călătorie disco la ”retro party” cu muzica ce odinioară a făcut furori pe tot mapamondul.

Ultima zi de la Sibiul de Odinioară, aduce Armonia disco & retro. Pe scena din parcul Tineretului, vor mixa Marusha N, Mirror djs, DJ Nedelcu și DJ Maverick.

Street Food Park la Sibiul de Odinioară

Sibiul de Odinioară vine cu o surpriză pentru gurmanzi și îi invită să își răsfețe gusturile la ’’Street Food Park’’. Mai multe food truck-uri te așteaptă să guști din preparatele lor, în parcul Tineretului, în perioada 2-5 septembrie.  Burgeri gustoși, deserturi delicioase și multe alte preparate, vă așteaptă să le savurați preț de patru zile. 

Paradisul copiilor în Zona SeriousFun - Distracție fără limite

În Zona Atelier de Creație copiii trebuie să-și pună la încercare imaginaţia și creativitatea și să confecţioneze emoticoane. Cei mai iscusiţi maeștri pot încerca tehnica Pyssla. Cei mai răbdători copiii își pot încerca creativitatea la tablourile cu semințe și sticluțe decorative.

Și copiii cu vârsta de până în trei ani au o zonă specială, în care se vor juca pe tobogane și la măsute amenajate pentru desen și jocuri.

Zona Sport, aduce activități de Tir cu arcul, badminton și turnball

Zona Fun va fi cu siguranță punctul de atracție al tuturor copiilor. Tobogane gonflabile, un zid de catarare, darts gonflabil și jocuri precum Team Tower , Strippenzieher, Pedalo Games, vor fi la dispoziția celor care ajung la Sibiul de Odinioară.

Intrarea la eveniment este liberă. Accesul în arealul scenei amenajată pentru concerte se va face în conformitate cu respectarea normelor în vigoare.

„Sibiul de Odinioară” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară.

Cu sprijinul: GLS România

Parteneri de eveniment: Armonia, Bakyard

Evenimentul este susținut de Magnolia Residence

Parteneri media: Ora de Sibiu, Turnul Sfatului, Tribuna, Sibiu100%, Mesagerul de Sibiu, Știri de Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Contra

Acum 1 an

Mai fain va fi la Targul Olarilor!
Raspunde

Vasile

Acum 1 an

şi boxe, multe boxe... ştiu eia că urechile nu au pleoape?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus