Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Șantierul de pe Calea Dumbrăvii: de luni se inchide tronsonul dintre străzile Dima și Vlahuță

Șantierul de pe Calea Dumbrăvii: de luni se inchide tronsonul dintre străzile Dima și Vlahuță

Reprezentanții Primăriei Sibiu anunță redeschiderea de săptămâna vitoare a tronsonului dintre str. Bahluiului și Argeșului și modificări în circulația din zonă datorate închiderii unui nou tronson, cel dintre străzile Dima și Vlahuță.

"Tronsonul dintre str. Bahluiului și Argeșului va fi redeschis săptămâna viitoare. În următoarele zile, în funcție de condițiile meteo, se va turna primul strat asfaltic pentru a se putea relua circulația", se arată într-un comunicat de presă remis joi de Primăria Sibiu. 

Potrivit autorităților, pe acest tronson cele mai importante lucrări au fost cele de stabilizare a terenului, prin intervenții ample la fundația drumului. S-au modernizat și rețelele de apă și canalizare, s-au reconfigurat trotuarele și s-a refăcut complet structura drumului.

foto Primăria Sibiu

Acestia precizează că zonele verzi de pe acest tronson vor fi amenajate cu gazon în această toamnă, iar arborii se vor planta în primăvara anului viitor, când lucrările se vor finaliza pe o porțiune mai amplă a arterei. 

De luni, 6 septembrie, un nou tronson intră în lucru, cel dintre str. Gh. Dima și str. A Vlahuță și se închide circulației. Se estimează că lucrările pe acest tronson se vor încheia la începutul lunii octombrie, termenul depinzând de condițiile meteo. 

Odată cu închiderea acestui tronson de luni, 6 septembrie, se vor institui anumite modificări în circulația din zonă. Pe strada Argeșului, tronsonul dintre Calea Dumbrăvii și str. Goethe, se va circula în dublu sens astfel încât, șoferii care se deplasează dinspre Pădurea Dumbrava spre oraș și cei care se deplasează dinspre str. Gh. Dima să poată ocoli tronsonul închis. 

Pe Calea Dumbrăvii se lucrează și în zona străzii Ludoș, SC Apă Canal desfășurând un proiect finanțat din fonduri europene prin care se înlocuiește conducta de apă de aducțiune, de mari dimensiuni.  

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Silviu

Acum 1 an

Ce se intampla cu autobuzele Tursib (traseul 13)? Este vorba de statiile Dima si Anton Pann. Vad ca pe site Tursib nu apare nici un comunicat, cand binevoiesc sa ne anunte, luni dupa ce intarziem la servici ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus