Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Târgul olarilor își deschide porțile în acest weekend

Târgul olarilor își deschide porțile în acest weekend

Sâmbătă se deschide Târgul Olarilor, ediţia cu numărul 55! Vă aşteptăm în Piaţa Mare a Sibiului, în 4 și 5 septembrie 2021, la întâlnirea cu meşterii olari şi minunatele obiecte din lut, create cu muncă şi talent. Manifestarea este organizată de Consiliul Județean Sibiu, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul-Junii” Sibiu, în parteneriat cu Muzeul ASTRA, fiind o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu.

Târgul Olarilor, cel mai longeviv eveniment al Sibiului cultural, sărbătoreşte în acest an cea de-a 55-a ediţie. Cu acest prilej, olari seniori, adulţi, tineri, dar şi copii care acum deprind arta olăritului, se reunesc în Piaţa Mare a oraşului Sibiu.

Vă invităm, aşadar,  în zilele de  4 şi 5 septembrie 2021, între orele 9.00-21.00, la întâlnirea cu meşterii olari, care vor expune, spre vânzare, o gamă largă de produse decorative sau utilitare.  Nu vor lipsi demonstrațiile la roata olarului şi atelierele de olărit, mult îndrăgite de cei mai mici vizitatori ai târgului, nici muzica tradițională. La târg participă meşteri olari din Horezu, Corund, Baia Mare, Oboga, Glogova, Marginea, Obârşa, Rădăuţi, Braniştea, Vădastra, Baia Mare etc.

Accesul se face în conformitate cu normele legislative privind prevenirea răspândirii pandemiei de COVID-19.

Organizator: Consiliul Judeţean Sibiu, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul – Junii” Sibiu

Partener: Muzeul ASTRA

 „Acţiune cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus