Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
2°C

O mașină cu doi adulți și un copil a luat foc pe A1. Un polițist sibian a reușit să stingă incendiul până la venirea pompierilor

O mașină cu doi adulți și un copil a luat foc pe A1. Un polițist sibian a reușit să stingă incendiul până la venirea pompierilor

Un polițist sibian aflat în drumul său de acasă către serviciu, intervine pe A1 pentru stingerea unui incediu izbucnit la o mașină aflată pe banda de urgență. Mașina aparținea unei familii cu un copil. În momentul în care a ajuns polițistul oamenii se chinuiau să-și salveze bagajele aflate în mașină. După ce s-a asigurat că cele trei persoane sunt în siguranță, polițistul alături de doi șoferi de tir au reușit să stingă incediul. Întrega poveste a fost postată pe pagina de facebook a Inspectoralului Județean de Poliție Sibiu

Nicu Eperieși, șef de post al Postului de Poliție Apoldu de Jos din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului este dat ca exemplu pe pagina de facebook a Inspectoratului Judțean de Poliție Sibiu după ce, în dimineața zilei de sâmbătă a intervenit pentru a ajuta la stingerea unei mașini care a luat foc pe autostradă. Mașina aparținea unei familii cu un copil. Potrivit polițiștilor, Nicu Eperieși a ajuns primul la locului incidentului și s-a asigurat că toți cei trei ocupanți ai mașinii sunt în siguranță. La interveție s-au alăturat și doi șoferi de tir.

Mai jos, puteti citi integral, textul postat pe IPJ

„Sâmbătă dimineața, Nicu Eperieși, șef de post al Postului de Poliție Apoldu de Jos din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului, se îndreaptă către serviciu, pe A1, dinspre Sibiu. Este ora 06,30, și se întrevede o zi senină, cu speranța că cei din comunitatea pe care o protejează vor avea și ei parte de liniște și de siguranță. Nu peste mult timp după ce a plecat de acasă, Nicu va dovedi încă o dată că este important să-i ajuți pe cei de lângă tine indiferent de oră, de program, de timp liber, de uniforma pe care o porți sau nu.

Nu trece mult după ce Nicu iese din municipiu, intră pe autostradă când, lângă Cristian, se apropie de un autoturism oprit pe banda de urgență, la km. 258, pe aceeași direcție pe care circula și el.

Aparent, nimic neobișnuit, însă ajuns în dreptul mașinii, Nicu observă un fum dens care iese de sub capota mașinii. Intuind problema, a tras rapid pe dreapta, a scos un bidon cu apă și extinctorul pe care le avea în autoturism și s-a îndreptat în fugă spre mașina care era acum în flăcări. Lângă autoturism, se aflau speriați doi părinți și copilul lor, care încercau să scoată lucrurile din portbagaj. Focul era pe cale să cuprindă interiorul mașinii. Fără să stea pe gânduri, colegul nostru s-a asigurat că cei trei sunt în afara pericolului și nu sunt răniți, după care a trecut la stingerea incendiului, anunțând în același timp evenimentul prin 112. Doi șoferi de tir au oprit și ei și s-au alăturat polițistului, reușind cu toții ca până la sosirea pompierilor, să stăvilească flăcările.

După ce riscul a fost îndepărtat, Nicu s-a asigurat că cei trei călători aveau transportul asigurat, le-a mulțumit șoferilor care opriseră pentru a da o mână de ajutor și și-a reluat deplasarea către serviciu. Pentru el, această zi a debutat în trombă, dar cu enorma satisfacție că a ajutat, că a fost acolo la momentul potrivit, că și-a făcut datoria de OM.

Mulțumim, Nicu, pentru OMUL care ești!”

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Militaru Gheorghe

Acum 1 lună

Ce mult imi place sa citesc stiri pozitive (pozitiv este ca s-a reusit stingerea incendiului!). Mi se pare ca aceste stiri ajuta la refacerea optimismului atat de grav afectat de politic si viata de zi cu zi, pentru multi dintre noi.

Raspunde

Cristian

Acum 1 lună

Felicitări

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus