Vineri,
24.09.2021
Parțial Noros
Acum
16°C

Piesa „Cerere în căsătorie” a lui Cehov se joacă în Gușterița, la Șura Culturală. Intrarea este gratuită

Piesa „Cerere în căsătorie” a lui Cehov se joacă în Gușterița, la Șura Culturală. Intrarea este gratuită

La Șura Culturală, în Gușterița, va fi organizat joi, 9 septembrie, un atelier de teatru pentru copii. Durata acestuia este de două ore și va fi susținut de actori profesioniști ai echipei „Cultură’n Șură”. De asemenea, de la ora 20.00, iubitorii de teatru vor putea vedea spectacolul „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, în regia lui Victor Olăhuț. Participarea la ambele eveniente este gratuită. 

Caravana teatrală din cadrul proiectului „Satul și teatrul” ajunge în Gușterița. Joi, 9 septembrie, de la ora 20.00, în Șura Culturală de pe strada Mălinului, nr. 4, va fi pusă în scenă piesa „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, în regia lui Victor Olăhuț.

Din distribuție fac parte actorii Florentina Năstase, George Constantinescu și Valentin Cristian Terente.

Intrarea la eveniment este gratuită.

Spectacol este realizat în parteneriat cu Teatrul de Artă București. „Satul și teatrul” este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

 Atelier de teatru pentru copii în aceeași zi

În aceeași zi, de la ora 16.00, copiii din Gușterița cu vârsta cuprinsă în 10 și 14 ani sunt invitați să participe la un atelier de teatru susținut de actori profesioniști ai echipei „Cultură’n Șură”.

Organizatorii asigură că, într-o astmoferă ludică, participanții își vor însuși noțiuni de bază ale artei spectacolului, atât din punct de vedere al spectatorului cât și al actorului.

Durata atelierului este de 2 ore, iar participarea este, de asemenea, gratuită!

Înscrierile la atelier se pot face prin mesaj la numărul  de telefon 0743.006.806.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus