Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

ANM: vreme caldă şi şanse mici de de apariţie a precipitaţiilor, în perioada 6 - 19 septembrie

ANM: vreme caldă şi şanse mici de de apariţie a precipitaţiilor, în perioada 6 - 19 septembrie

Vremea prognozată pentru următoarele două săptămâni (6 - 19 septembrie) va fi, în general, caldă cu şanse mici de apariţie a precipitaţiilor în majoritatea regiunilor, se arată în estimările meteo publicate, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În Transilvania, la începutul intervalului, valorile diurne ale temperaturii aerului vor fi apropiate de cele specifice primei decade de septembrie, respectiv 21 - 24 de grade Celsius, în medie, nopţile vor fi însă răcoroase în mare parte a regiunii - minime termice de 6 - 10 grade, iar în depresiuni chiar spre 1 - 3 grade. Încălzirea uşoară a vremii ce se va resimţi între 10 şi 13 septembrie, cu precădere în vestul şi sud-vestul zonei, va determina valori în general mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă din an, mai ales pe parcursul zilelor, cu maxime de 23 - 26 de grade. Minimele termice vor fi de 9 - 13 grade, mai mici în zonele depresionare. Apoi, până la sfârşitul celor două săptămâni, este estimată o răcorire a vremii în special în privinţa valorilor diurne. Până în jurul datei de 15 septembrie, regimul precipitaţiilor va fi deficitar, doar izolat urmând să plouă slab şi trecător, cu precădere în zonele perimontane. Ulterior, probabilitatea de ploaie va creşte, scrie Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 798

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus