Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Iohannis: Vom găsi cele mai potrivite soluţii pentru actuala criză politică

Iohannis: Vom găsi cele mai potrivite soluţii pentru actuala criză politică

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, la întâlnirea cu diplomaţii români, că ţara noastră continuă să fie o ţară stabilă şi că vor fi găsite cele mai potrivite soluţii la actuala criză politică.

"În România se respectă valorile democratice, Constituţia ţării şi chiar dacă avem acum o criză guvernamentală, nu ne abatem de la parcursul nostru european şi euroatlantic. Vom găsi o soluţie bună şi pentru această criză. Acesta este mesajul pe care vă rog ca fiecare dintre dumneavoastră să-l transmiteţi în statele în care reprezentaţi ţara noastră. România continuă să fie o ţară stabilă, care nu deraiază de la valorile şi angajamentele asumate. Vă garantez că vom găsi cele mai potrivite soluţii pentru actuala criză politică şi guvernarea pentru România şi pentru români va continua", a spus şeful statului, citat de Agerpres, într-o intervenţie video, la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 799

Comentarii

3 comentarii

Karntner Strasse

Acum 1 an

Domnule presedinte, PNL 15%, USR 10%, PSD+AUR 65%. Acesta este rezultatul mizeriilor din PNL girate de dumneavoastra si a pubertatii tardive a USR, aceasta adunatura tâmpă, isterică și jignitoare. FDGR în mormânt, mulțumită doamnei Fodor, cel mai incompetent primar și dumneavoastră, cel care ați girat-o. Sfârșit.
Raspunde

Jion

Acum 1 an

Pinochio
Raspunde

Gigi contra

Acum 1 an

Baliverne! Vorbim discutii! N-o sa gasiti nicio solutie , o sa va certati ca chiorii toata legislatura aceasta! Asa va trebuie daca ati facut guvernul "meu" cu o minoritate!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus