Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
8°C

Salonul de Mobilă Sibiu revine la Redal Expo, împreună cu Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări 2021

Salonul de Mobilă Sibiu revine la Redal Expo, împreună cu Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări 2021

După un an de pauză, se organizează din nou Salonul de Mobilă Sibiu şi Târgul Imobiliar, Construcții şi Amenajări. Evenimente cu tradiție în Sibiu, iar cei care își caută o locuință sau mobilă pentru a o amenaja, găsesc aici cele mai bune oferte.

În acest weekend (17-19 septembrie) acestea revin la Sibiu cu prețuri de producător și oferte de dezvoltator.

Salonul de Mobilă

Salonul de Mobilă de la Sibiu este evenimentul care a „crescut” poate cel mai mult de la o ediție la alta. În fiecare an au venit mai mulți producători, cu oferte din ce în ce mai bune. Ediția de toamnă din acest an nu face excepție, pentru că tot ceea ce va fi prezentat aici va fi de cea mai bună calitate. ”La fel ca și în edițiile trecute, vor fi prezenți atât producători români de mobilier, cât și importatori de renume din industrie. Avem prezente nume de tradiție deja cunoscute publicului sibian, dar și firme noi care expun pentru prima oară în cadrul evenimentului. De la calitate nu facem rabat în alegerea expozanților. Cei care vor veni în cele trei zile ale târgului vor găsi aici mobilier pentru toate încăperile unei case, mobilier modern, clasic, din pal sau lemn masiv, canapele, saltele, mic mobilier sau acesorii pentru mobilă etc. Asta înseamnă că sunt satisfăcute toate gusturile și prețurile sunt pentru fiecare”, spune Ioana Aldea, managerul de proiect.

Târgul, Imobiliar, Construcţii şi Amenajări - TIS – Sibiu 2021

Şi poate tot acum e momentul să vă cumpărați şi o locuință. Pentru că în aceeași locație a Salonului de Mobilă va avea loc şi Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări. Cele două evenimente merg mână în mână, pentru că sunt două domenii diferite, dar conexe. Dezvoltatorii imobiliari care vor fi prezenți la Redal Expo vor veni și ei, cu siguranță, cu prețuri promoționale. ”Construcțiile pe care le veți găsi aici se adresează și ele tuturor categoriilor de clienți - locuințe mai mari, mai mici, apartamente, case sau vile, în oraș sau la periferie. Dacă cineva își dorește o locuință vine la Târgul Imobiliar, iar după ce o găsește își poate căuta mobilă și decorațiuni la Salonul de mobilă. Oferim astfel vizitatorilor posibilitatea de a găsi ceea ce caută într-un singur loc, în același timp. În plus, toate ofertele beneficiază de reduceri de preț, oferte valabile doar pe perioada târgurilor”, spune Ioana Aldea.

Cele două evenimente vor avea loc între 17 și 19 septembrie la Redal Expo de pe strada Johann Sebastian Bach. Expozițiile vor fi deschise vineri și sâmbătă de la 10:00 la 19:00, iar duminică de la 10:00 la 18:00. Intrarea este liberă cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie anti-covid aflate în vigoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus