Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Sibiu Music Fest 2021 - Sărbătoarea oraşului Sibiu

Sibiu Music Fest 2021 - Sărbătoarea oraşului Sibiu

Duminica, 19 septembrie, fii prezent în Piața Mare la cel mai mare concert al toamnei  din Sibiu și bucură-te de întâlnirea cu artiștii tăi preferați!

Ediţia de anul trecut  Sibiu Music Fest a strâns 30.000 de spectatori, iar transmisia live a concertelor a adunat 400.000 de utilizatori în online.

Duminica incepând cu ora 19:00 se dă chemarea în fața scenei din Piața Mare pentru cea de-a patra   ediție a evenimentului , o adevărată sărbătoare a muzicii românești şi a oraşului Sibiu la care publicul fredonează hiturile momentului alături de artiștii preferați.

Invitații acestei ediții Sibiu Music Fest sunt: Smiley, Dorian Popa, Andra Gogan, AYA si ARIAS , intrarea este liberă pentru ca toţi sibienii să se poata bucura de sărbătoarea oraşului lor.

In deschidere o sa cante o trupa noua sibiana care se numeste AMERAS , aceasta este  formata din doua vocaliste si patru instrumentisti, toti sibieni.

O  scenă cu deschidere de 25 m, echipată cu aparatură de ultimă generaţie, lumini inteligente, ecrane led, sistem de sunet performant.

Sibiu Music Fest se va transforma de anul viitor intr-un festival cu trei scene care se va desfasura  pe o perioada de trei zile  .Ne dorim sa organizam festivalul in Padurea Dumbrava,  speram noi si cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu si al Muzeului Astra in administrarea carora se afla locatia .

Sibiu Music Fest este o actiune cofinantata de Primaria Municipiului Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Ana

Acum 8 luni

Au voie si nevaccinatii? sau platesc bilet de intrare/ test covid??
Raspunde

Marius

Acum 8 luni

Nu stiu care vor fi regulile, daca vor exista dar nu recomand participarea.
Raspunde

Andrei

Acum 8 luni

La fel ca la toate evenimentele de pana acum: pe hârtie se cere sa fie vaccinați/testati/bla bla în realitate nimeni nu are treaba și nu se controlează nimic....e un trend național
Raspunde

Mario

Acum 8 luni

Intreare e cu bilet ????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus