Luni,
04.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Restricții de circulație pe A1, în zona de la intrare în tunelul Săcel, pe direcția Sibiu - Orăștie

Restricții de circulație pe A1, în zona de la intrare în tunelul Săcel, pe direcția Sibiu - Orăștie

Joi, 16.09.2021, se vor institui restricții de circulație pe A1 (km 262+690 – km 265+610) în zona de la intrarea în tunelul Săcel, pe sensul de mers Sibiu - Orăștie, pe fondul lucrărilor de remediere necesare infrastructurii rutiere existente, anunță reprezentanții CNAIR printr-un comunicat de presă.
 
Circulația va fi deviată de pe calea 2 pe calea 1 în zona lucrărilor.


 
Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită și să respecte semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră din zona lucrărilor.


 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Naționale.

foto DRDP Brașov

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus