Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Șapte noi infectări în școli. Cursuri suspendate la Lazăr și în alte trei unități de învățământ

Șapte noi infectări în școli. Cursuri suspendate la Lazăr și în alte trei unități de învățământ

Alte șapte cazuri de infectare cu virusul SARS CoV-2 sunt raportate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. La patru unități școlare din județ sunt clase care își suspendă cursurile față în față și elevii intră în on line. Este vorba despre Liceul Tehnologic „Independența” Sibiu, acolo unde la clasa a IX-a C un elev a fost confirmat cu SARS CoV 2 și 24 de elevi vor desfășura orele în sistem online, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, unde, de asemenea, un elev a fost testat pozitiv la clasa a VII-a A și 32 elevi vor desfășura orele în sistem online și despre Grădinița cu Program Prelungit „Bucuria Copiilor” Mediaș, grupa mijlocie, acolo unde un cadru didactic a fost testat pozitiv și 25 de preșcolari vor desfășura orele în sistem online.

Cazuri pozitive au mai fost raportate la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cisnădie unde sunt trei cadre didactice testate pozitiv și la Centrul de Educație Incluzivă Nr. 1 Sibiu unde tot un cadru didactic este pozitiv. În aceste cazuri însă, dascălii nu au intrat în contact cu elevii sau colegii și cursurile nu se suspendă.

De la debutul semestrului I al anului școlar 2021 - 2022, un număr de 15 cadre didactice și 16 elevi au fost depistați pozitivi la virusul SARS-CoV-2. Joi, 16 septembrie, în județul Sibiu un număr de 343 preșcolari și elevi (0,51%), din cei existenți în unitățile de învățământ, vor desfășura orele în sistem online.

Sursa Foto: Arhiva TS 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Mister

Acum 1 lună

Nu intleg de ce se suspenda cursurile in online. De ce nu se foloseste testarea si vaccinarea si la scoala de ce numai la nunti...si petreceri. Punem copiii in online si dupa ce termina cursurile bantuie in baruri....
Raspunde

Gigi contra

Acum 1 lună

Exact! Ce online si terasele din centru sunt pline si oamenii stau bot in bot!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus