Joi,
26.05.2022
Acum
0°C

Președintele FC Hermannstadt îi liniștește pe suporteri: Insolvența nu înseamnă faliment, înseamnă reorganizare

Președintele FC Hermannstadt îi liniștește pe suporteri: Insolvența nu înseamnă faliment, înseamnă reorganizare

Președintele echipei de fotbal FC Hermannstadt, Dani Coman, le transmite suporterilor și sibienilor că o eventuală intrare în insolvență nu ar afecta cu nimic activitatea echipei, ci ar însemna doar o reorganizare la nivel administrativ.

”Într-adevăr, a fost o discuție legată de insolvență, dar trebuie să se înțeleagă că s-au făcut niște greșeli în trecut pe care nu vrem să le mai repetăm. Un club dacă intră în insolvență nu înseamnă faliment, înseamnă reorganizare. Ceea ce poate fi o acțiune benefică pentru orice societate, nu numai în fotbal, și în alte domenii de activitate. Jucătorii și oamenii care sunt alături de această echipă ar trebui să înțeleagă că și dacă FC Hermannstadt intră în insolvență, obiectivul rămâne același: promovarea în Liga 1. Am nevoie de toți oamenii să fie alături de noi pentru a ne îndeplini acest obiectiv, nu-i ușor deloc. Ați văzut că sunt echipe care se luptă ca și noi pentru accederea în primul eșalon fotbalistic, sunt echipe cu bugete mai mari decât noi, sunt echipe de tradiție, care încearcă an de an să promoveze și vor încerca în continuare.

Sibienii trebuie să știe că dacă FC Hermannstadt intră în insolvență nu este nicio problemă pentru că se poate promova chiar dacă echipa este în insolvență, jucătorii vor fi plătiți la timp, așa cum sunt și în momentul de față, doar se vor stopa niște datorii către niște jucători care nu au dat satisfacție. Echipa aceasta a ajuns în situația în care este, adică în Liga 2, și din cauza acestor jucători. Așadar, insolvența înseamnă doar un plan de reorganizare, dar nicidecum schimbarea obiectivului. Obiectivul rămâne același, promovarea!”, a declarat pentru Turnul Sfatului Dani Coman, președintele AFC Hermannstadt.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3248

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Nagyszeben FK

Acum 8 luni

Insolvența înseamnă țeapă dată creditorilor, furnizorilor și prestatorilor de servicii. Adică o mwie tipic românească. Să fim mândri că suntem!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus