Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Sibiul se apropie de jumătatea valului 3. Într-o lună s-ar putea ajunge la maximul din urmă cu șase luni

Sibiul se apropie de jumătatea valului 3. Într-o lună s-ar putea ajunge la maximul din urmă cu șase luni

O medie de a ultimelor șapte zile ne arată acum 48 de cazuri. În 26 martie aveam o medie de 120 de cazuri zilnice și era vârful valului trei la nivelul județului Sibiu. Avem acum 144 de pacienți internați în spitale și 18 paturi ocupate în secțiile ATI COVID. La sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie, Sibiul avea peste 350 de oameni spitalizați, iar la ATI câteva zile la rând s-a înregistrat acoperirea capacității maxime: 40 de paturi.

Județul Sibiu se apropie de jumătatea valului pandemic din primăvară, perioadă în care în județ au murit peste 300 de persoane.

În ultimele 24 de ore, alte 84 de teste Covid au fost depistate pozitive, numărul total al cazurilor active din județ ajungând la 524, dintre care spitalizate sunt 144 (27,48%).

Până la data curentă au fost vindecate 21.836 de persoane, iar 1.101 persoane au decedat dintre care una a decedat în ultimele 24 de ore. Este vorba de un bărbat de 65 ani, internat la Spitalul Județean Sibiu, secția ATI, intubat. Acesta este primul caz de deces în luna februarie, al unei persoane vaccinate anti-Covid.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1063 persoane aflate în carantină și un număr de 376 persoane în izolare.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Munteanu

Acum 1 lună

Da, asa o fi... Dar sarbatori, intruniri si maratoanele se tin! Unde e logica?
Raspunde

Aaaaaăaaaaăaaa

Acum 1 lună

Zoom-in sa se vadă și mai dramatică creșterea
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus