Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-6°C

Loteria vaccinării: premii în valoare totală de 15 milioane de lei. Condiţiile de înscriere

Loteria vaccinării: premii în valoare  totală de 15 milioane de lei. Condiţiile de înscriere

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a semnat, luni, Ordinul comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului privind condiţiile de înscriere la Loteria de vaccinare şi stabilirea atribuţiilor instituţiilor implicate, valoarea totală a premiilor acordate până la finalul anului fiind de 15 milioane de lei.

Conform documentului citat de Agerpres, la Loteria de vaccinare pot participa persoanele vaccinate cu schema completă care şi-au generat certificatul digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului şi care se înscriu în aplicaţia accesată de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro.

"În acest context epidemiologic, cu creşteri semnificative ale numărului persoanelor infectate cu noul coronavirus, este deosebit de importantă susţinerea procesului de vaccinare, inclusiv prin acordarea de recompense. Într-o perioadă scurtă, am reuşit să finalizăm cadrul legislativ pentru aceste măsuri recompensatorii. Odată semnat şi de ministrul Economiei, actul normativ poate fi publicat în Monitorul Oficial, astfel încât să producă efecte", a declarat Cseke Attila, potrivit unui comunicat de presă.

Loteria de vaccinare se va desfăşura în perioada 1.10.2021 - 31.12.2021 şi constă în 19 extrageri organizate în zilele de duminică/vineri, pe parcursul a 14 săptămâni, astfel:

* 14 extrageri, respectiv câte 1 extragere pe săptămână;
* 3 extrageri, respectiv câte 1 extragere în fiecare lună;
* 2 extrageri organizate în săptămâna 14, respectiv în ultima săptămână a acţiunii.

La Loteria de vaccinare se acordă un număr total de 1.139 premii, în valoare totală de 15.000.000 lei, după cum urmează:

* 81 de premii săptămânale (80 premii săptămânale în valoare de 10.000 lei + 1 premiu mare săptămânal în valoare de 300.000 lei);
* 3 premii lunare, (câte 1 premiu în ultima săptămână a fiecărei luni în valoare de 100.000 lei);
* 2 premii la finalul Loteriei Programului Naţional de Vaccinare, în valoare de 500.000 lei, respectiv 1.000.000 lei.

"Fiecare participant la Loteria de Vaccinare va avea 4 şanse de câştig, respectiv posibilitatea de a câştiga 4 premii: 1 premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, 1 premiu de 300.000 lei, 1 premiu de 500.000 lei şi premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei, adică premii în valoare maximă cumulată de 1.910.000 lei. Sumele virate către Compania Naţională "Loteria Română" - S.A. necesare pentru asigurarea fondului de premiere pentru Loteria de vaccinare vor fi asigurate de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului", afirmă sursa citată.

Vizualizari: 3860

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Madalyna Sufana

Acum 4 luni

Daca oculta are atatia bani sa bage in oameni ca sa ii fraiereasca sa se vaccineze, e clar ce e in vaccinurile alea! Ma bucur ca romanii au inteles in marea majoritate sa refuze serul toxic!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Marius

Acum 4 luni

Ce mizerie! Te atrag cu castiguri ca la Loto numai sa te vaccinezi! Rusine!!!
Raspunde

Pufulete

Acum 4 luni

Rusine e faptul ca nu inteleg oamenii ca doar prin vaccinare scapam de mizeria asta de pandemie. Putea sa fie gata deja anul asta daca toata lumea intelegea pe romaneste (si alte limbi) ca TREBUIE sa se vaccineze. Datorita tuturor redusilor care refuza, o s-o mai tragem 10 ani probabil... (sunt optimist)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gabriel

Acum 4 luni

Pufulete, ești prost (informat)! Ia privește ce se petrece în Israel unde s-a vaccinat 78% din populație. Bineînțeles, a apărut varianta delta, și nu mai ține primul vaccin... Pe logica asta nu se termină niciodată, nu se vede treaba asta?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@pufulete

Acum 4 luni

O s-o tragem cat vrea muschii lor! Daca ar fi unii destepti precum se cred , ar gandi cu mintea lor, nu s-ar lasa manipulati...
Raspunde

Apostol

Acum 4 luni

Trebuie sa ne vaccinam!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus