Luni,
25.10.2021
Ceata
Acum
-2°C

Acțiune de ecologizare sâmbătă în Pădurea Dumbrava. Toți sibienii sunt bineveniți

Acțiune de ecologizare sâmbătă în Pădurea Dumbrava. Toți sibienii sunt bineveniți

Sibienii sunt invitați sâmbătă, 25 septembrie, să ia parte la o acțiune de ecologizare a Pădurii Dumbrava.

Evenimentul este organizat de Asociația ”Veterani Riders Club” - o grupare de motocicliști, cu susținerea companiei de salubrizare Soma.

”Avem un coleg care stă în zona Calea Cisnădiei – Cartierul Arhitecților și iese adesea cu câinii la plimbare prin pădure. Ne spunea că într-o sâmbătă a adunat doar cât a plimbat câinii doi saci de gunoi și mizerie, doar de pe alei. Atunci ne-am gândit că ar trebui să facem ceva și de aceea am și gândit acțiunea să înceapă din zona respectivă”, a explicat pentru Turnul Sfatului Ciprian Ruja, membru al AVRC și organizator al evenimentului.

Sibienii interesați trebui să știe că punctul de întâlnire este pe strada Salviei, de la ora 10:00.

”Estimăm că vor fi cel puțin 60 de oameni, cam atâția avem noi confirmați până acum, dar bineînțeles că oricine dorește să ni se alăture este binevenit. Va fi o plimbare frumoasă de toamnă de câteva ore, împreună cu familia, iar în timpul acesta facem și curățenie. Cei de la Soma ne ajută și cu saci de gunoaie, mănuși, tot ce e nevoie”, mai spune Ciprian Ruja.

”Suntem deschiși să sprijinim astfel de inițiative în comunitate! Ne bucură mult când vedem cetățeni implicați, care nu rămân indiferenți la felul în care arată pădurea prin care se plimbă, parcurile, natura. E adevărat, ne-am bucura și mai mult dacă noi toți am avea mai multă grijă și respect față de mediu și nu ar mai fi nevoie de acțiuni punctuale de ecologizare, dar până acolo suntem conștienți că mai e de muncă. Puterea propriului exemplu e sfântă, iar pentru asta îi felicităm pe cei de la Asociația “Veterani Riders Club” pentru  ceea ce și-au propus să facă. Sperăm să li se alăture un număr cât mai mare de sibieni!”, a declarat și Ioana Pasc, Manager Comunicare & Relații Publice Soma.

Iată mai jos harta cu zona care urmează să fie ecologizată:

Vizualizari: 676

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus