Luni,
15.04.2024
Cer Senin
Acum
24°C

Modernizarea drumului județean Ocna – Topârcea – Ludoș a fost finalizată

Modernizarea drumului județean Ocna – Topârcea – Ludoș a fost finalizată

Consiliul Județean Sibiu a finalizat modernizarea drumului județean DJ 106 T Ocna Sibiului – Topârcea  - intersecție DJ 106 G Ludoș,  drum care străbate văi bogate în peisaje pitorești din microregiunea Țara Secașelor  și  creează conectivitate între localități și stațiunea balneo-climaterică Ocna Sibiului.

Lucrările de modernizare au fost realizate de compania SC Strabag SRL care a  intervenit, pe o lungime de 15 km, la sistemul de scurgere a apelor, la structura rutieră, acostamente și terasamente, la refacerea podețelor existente deteriorate, semnalizări și marcaje rutiere, amenajarea intersecțiilor, accesul la proprietăți și la drumuri laterale. De asemenea, s-au construit două poduri, unul dintre acestea fiind cel peste Valea Râura situat în localitatea Topârcea, km 8+ 606.

Valoarea totală a investiției s-a ridicat la suma de 27.905.655, 94 lei, aceasta fiind realizată de către Consiliul Județean Sibiu din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

”Finalizarea acestui drum județean a fost o prioritate pentru noi, de aceea am depus eforturi ca această lucrare să fie realizată la cele mai bune standarde de calitate și într-un timp cât mai scurt. O rețea de drumuri județene modernizată creează oportunități pentru dezvoltarea economică și turistică, benefice, atât pentru locuitorii din zonă, cât și pentru județul Sibiu.  Ne dorim ca nicio comunitate, nicio microregiune din județul Sibiu să nu fie lăsată în urmă”, a precizat președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus