Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

FOTO VIDEO Se caută un vandal. Plângere la poliție după ce a mâzgălit tot ce i-a ieșit în cale

FOTO VIDEO Se caută un vandal. Plângere la poliție după ce a mâzgălit tot ce i-a ieșit în cale

Patru case și o mașină au fost vandalizate sâmbătă seară, în Șelimbăr, pe strada Nouă. Peste tot a scris ”caro”, folosind un spray cu vopsea. ”Ne-am trezit dimineața cu gardurile scrise, semnate. Nici nu știu ce înseamnă Caro, a semnat asta peste tot. Am făcut plângere la poliție, sperăm să-l prindă și să plătească”, ne-a transmis un cititor.

IPJ Sibiu anunță că a fost demarată o anchetă în urma sesizării cetățenilor. ”La nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, patru localnici au reclamat în scris faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, persoane necunoscute au stropit gardul a două imobile și două autoturisme cu o substanță necunoscută. Polițiștii desfășoară cercetări în vederea identificării persoanelor în cauză, stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”, a anunțat IPJ Sibiu.

Șelimbărenii au reușit să găsească și înregistrări video cu ”artistul”, rugând pe această cale sibienii care îl recunosc să anunțe poliția.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2162

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Vio

Acum 2 ani

In Sibiu este la fel nu stiu cati sunt prisi si ce masuri sunt luate pentru ei. Am vazut doi pustani care amiaza in plina zi au scris pe o statie de autobuz de pe strada Calea Dumbravii. Incredibil este faptul ca nici nu se feresc. Vandalizari sunt peste tot iar politie deloc. Cum este posibil? Desi nu are legatura cu subiectul intreb doar asa parcarile cu plata de pe Dumbravii spre exemplu le verifica cineva ca sunt pline cu masini fara abonamente sau tichete
Raspunde

Trotineta

Acum 2 ani

Tu de unde știi că șoferii ăia n-au plătit parcarea prin SMS? Eu nu mai folosesc tichete de ani de zile, trimit un SMS și gata. Te mănâncă-n fund să suspectezi fără să ai habar despre ce vorbești. Se vede treaba că nu prea ai de lucru, poate ești vreo babă pensionară plictisită și nostalgică după vremurile în care-și turna neamurile pe la Secu?!

Raspunde

Andrei

Acum 2 ani

Maxim! :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus