Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-6°C

Klaus Iohannis, la memorialul victimelor atentatelor din 11 septembrie de la New York

Klaus Iohannis, la memorialul victimelor atentatelor din 11 septembrie de la New York

Preşedintele Klaus Iohannis a depus marţi flori şi a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001, la memorialul construit în locul Turnurilor Gemene.

Şeful statului a depus trandafiri albi în dreptul numelor celor cinci cetăţeni americani de origine română care au murit în urma atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001 - Eugen Gabriel Lazăr, Corina şi Alexandru Liviu Stan (soţ şi soţie), Joshua Poptean, Ana Fosteris, transmite  Florentina Peia, trimisul special al AGERPRES.

În 2011, la zece ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie, pe locul fostelor Turnuri Gemene, americanii au deschis publicului un memorial. Pe locul fundaţiilor fostelor turnuri au fost amenajate fântâni uriaşe din piatră neagră în care apa curge continuu în pământ. Pe parapetul metalic ce înconjoară monumentul sunt gravate numele celor peste 2.600 de victime ale atentatelor.

Preşedintele Iohannis conduce, de marţi până joi, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, care are loc la New York.

Comentarii

2 comentarii

Ricky

Acum 4 luni

Lipseste prezenta feminina din planul doi, asa cum s-a intamplat acum cativa ani. Deci zvonurile se cam adeveresc.
Raspunde

Cu Cu

Acum 4 luni

Ce zvonuri?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus