Joi,
07.07.2022
Partial Noros
Acum
23°C

Marquardt vă invită vineri la Noaptea Cercetătorilor

Marquardt vă invită vineri la Noaptea Cercetătorilor

Marquardt vă invită la Noaptea Cercetătorilor 2021 ca să faceți cunoștință cu mașina viitorului și să descoperiți tehnologiile care vă vor asista la conducerea vehiculelor în următorii 10-20 de ani. Evenimentul, organizat de Universitatea Lucian Blaga din Sibiu împreună cu companiile sibiene, va avea loc în 24 septembrie și se va desfășura într-un format mixt – atât online, cât și fizic.

Compania Marquardt Sibiu, ca partener al evenimentului, le propune copiilor și tinerilor o întâlnire cu știința și tehnologia.

Vă așteptăm în 24 septembrie în intervalul orar 17 - 21 la Centrul de Cercetare și Dezvoltare Marquardt, la Ramada Business Center str. Emil Cioran nr. 2, la intrarea dintre Ramada și Primăria veche. Veți putea interacționa cu tehnologiile Marquardt și veți putea descoperi tendințele viitorului în domeniile mecatronicii automotive.

Participanții care vor veni fizic la Centrul de Cercetare Marquardt vor putea participa la proiectul “Prezentarea unor tehnologii și produse dezvoltate de Marquardt”, experimentând tehnologiile integrate în cele mai recente mașini apărute pe piață: "Connected lighting", "Touchpad cu feedback haptic" și simulatorul virtual al unui schimbător de viteze.

Participanții online pot descoperi lumea Marquardt scanând codurile QR de aici, pentru a vizita într-un tur virtual Centrul de Cercetare Marquardt si pentru a viziona clipurile de promovare a diverselor tehnologii Marquardt.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 881

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus