Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
4°C

Record după cinci luni: 118 cazuri în județ. Am trecut de jumătatea superioară a valului 3

Record după cinci luni: 118 cazuri în județ. Am trecut de jumătatea superioară a valului 3

138 de cazuri noi erau în 9 aprilie 2020, la două săptămâni de la vârful valului trei al pandemiei, din primăvara acestui an. Acum, după cinci luni, ne apropiem din nou de aceste valori. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 118 cazuri noi, iar în privința mediei pe șapte zile a cazurilor, a valorilor cazurilor active, a pacienților internați la ATI sau a paturilor de spital ocupate cu pacienți Covid am trecut deja de jumătatea valului al treilea.

În ultima zi s-au mai anunțat două noi decese, o femeie de 85 de ani și un bărbat de 71 de ani,  ambii nevaccinați, numărul total al deceselor ajungând la 1.116 persoane de la începutul pandemiei. În această lună s-au consemnat până acum 39 de decese în urma infectării cu SARS Cov 2, dintre care doar două persoane erau vaccinate.

La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 818 de teste.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1058 persoane aflate în carantină și un număr de 686 persoane în izolare.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Diana Sosoaca

Acum 1 lună

Ati scris prostii? sau chiar asa au murit vaccinatii? "În această lună s-au consemnat până acum 39 de decese în urma infectării cu SARS Cov 2, dintre care doar două persoane erau nevaccinate." ?????
Raspunde

Javert

Acum 1 lună

,,dintre care doar două persoane erau nevaccinate". Sper că este o eroare în text.
Raspunde

Gina

Acum 1 lună

"În această lună s-au consemnat până acum 39 de decese în urma infectării cu SARS Cov 2, dintre care doar două persoane erau nevaccinate." ATENTIE! Sunt sigura ca e o greseala de redactare, dar care face mult rau. Sunt doua persoane vaccinate care au decedat, celalalte erau nevaccinate. Oricum sunt multe decese! Dar cei nevaccinati sunt mai expusi la deces si la forme grave.
Raspunde

Cristi

Acum 1 lună

'' În această lună s-au consemnat până acum 39 de decese în urma infectării cu SARS Cov 2, dintre care doar două persoane erau nevaccinate.'' Asta da știre! Bravo!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus