Marţi,
27.09.2022
Parțial Noros
Acum
17°C

22 de tone de ajutoare cu alimente pentru Sibiu: de la gem dietetic, la ulei

22 de tone de ajutoare cu alimente pentru Sibiu: de la gem dietetic, la ulei

În toamna acestui an, autoritățile locale vor distribui aproximativ 22 de tone de alimente, reprezentând a treia tranșă de ajutoare achiziționate din fonduri europene nerambursabile.

Este vorba de un program implementat la nivel național, prin care sunt cumpărate alimente pentru persoanele care beneficiază de alocație pentru susținerea familiei sau de venitul minim garantat. Fiecare primește câte un pachet cu o greutate de aproximativ 25 de kg. ”Fiecare pachet conține: 5 kg făină de grâu, 4 kg de mălai, 2 pungi de paste făinoase, 4 l de ulei, 2 kg de zahăr, 4 kg de orez, 5 conserve de carne de vită, 3 conserve de carne de porc, 5 conserve de pateu de ficat de porc, 2 borcane de compot de fructe, 1 borcan de gem de fructe, 1 borcan gem de fructe dietetic”, descriu conținutul pachetului reprezentanții administrației locale.

La Sibiu, pachetele sunt distribuite de către Direcția de Asistență Socială a Primăriei Sibiu, care are în evidență 883 de beneficiari.

Sursa foto: Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1696

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus