Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
1°C

FC Hermannstadt, meci la Slobozia: ”să urcăm chiar pe primul loc în clasament”

FC Hermannstadt, meci la Slobozia: ”să urcăm chiar pe primul loc în clasament”

Jucători ai FC Hermannstadt speră ca, în urma meciului programat duminică, echipa lor să devină lideră a ligii secunde la fotbal.

În cea de-a opta etapă a Ligii 2, echipa sibiană de fotbal va juca împotriva celor de la Unirea Slobozia, echipă aflată pe locul șapte. Sibienii se văd favoriți, având în vedere că până acum nu au avut nicio înfrângere, la fel ca și Concordia Chiajna, cea care ocupă primul loc în clasament.

Antrenorul principal, Marius Măldărășanu, speră să conteze galeria care îi va însoți la meciul de duminică. ,,Suntem datori să câștigăm acest meci și să începem să ne consolidăm poziția noastră în fruntea clasamentului. Slobozia are o echipă bună și a demonstrat acest lucru în meciurile disputate până acum, dar stă în puterea noastră să obținem cele trei puncte puse în joc. Judecând după cum s-au prezentat până acum, se poate spune că este una dintre surprizele plăcute ale acestui campionat din Liga 2.  Înțeleg că vom avea și o galerie alături de noi, fapt ce ar trebui să ne responsabilizeze și mai mult. Sunt meciuri grele în Liga 2, iar suportul fanilor poate fi decisiv în astfel de confruntări. Am tot respectul pentru acești oameni care susțin echipa noastră, indiferent de rezultat, fie acasă, fie în deplasare. Sunt vremuri grele, cu restricții sau interdicții, iar fotbalul nu este exclus de la toate acestea. Atât eu, cât și fotbaliștii noștri, suntem deciși să le dăm suporterilor încă un motiv de bucurie”, a declarat Marius Măldărășanu, într-un comunicat de presă remis redacției Turnul Sfatului.

Din lotul plecat de la Sibiu lipsesc fundașul central Paul Antoche și mijlocașul Loren Niță, ambii accidentați. O parte din jucători speră ca echipa să și urce pe primul loc în clasament. ”Tratăm acest meci cu maximă seriozitate. Atmosfera este una bună și chiar dacă am avut de făcut un drum lung, asta nu este nicidecum o scuză. Am venit la Slobozia să ne întoarcem la Sibiu cu cele trei puncte și , de ce nu (?!?), să urcăm chiar pe primul loc în clasament. Ne-am pregătit pentru asta inclusiv în ultima perioadă, cu aceste partide din 4 în 4 zile”, a declarat Ionuț Stoica (foto centru), fundaș central A.F.C.Hermannstadt, potrivit aceluiași comunicat.

Unirea Slobozia vs A.F.C.Hermannstadt va avea loc duminică, 26 septembrie, ora 11.

Vizualizari: 1179

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus