Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

Florin Cîțu a fost ales președintele PNL. Orban: ”între mine și Iohannis nu mai există parteneriat”

Florin Cîțu a fost ales președintele PNL. Orban: ”între mine și Iohannis nu mai există parteneriat”

Cu 2.878 de voturi primite, Florin Cîțu a devenit noul președinte al PNL la nivel național, Ludovic Orban fiind votat de 1.898 dintre colegii săi de partid.

”Voi fi președintele tuturor liberalilor” este mesajul pe care Florin Cîțu l-a transmis după alegerea sa în fruntea principalului partid de guvernământ. El a fost ales de aproximativ 60% din cei aproape 5.000 de liberali care au participat la congresul de sâmbătă. ”Acest vot mă onorează și mă responsabilizează. Nu sunt suprins de alegerea dumneavoastră, am spus că echipa câștigătoare e singura soluție pentru PNL. Nu am trecut doar printr-o campanie, a fost o mișcare care va schimba România în bine”, a mai transmis Florin Cîțu.

De cealaltă parte, deja fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a anunțat că va demisiona din funcția de președinte al Camerei Deputaților în prima zi lucrătoare a săptămânii viitoare. ”Îl felicit pe Florin Cîțu. Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile pentru apărarea valorilor liberale și voi continua să acționez la fel ca și până acum”, a spus Orban. El a anunțat și despărțirea de președintele României, pe care cu câteva ore înainte l-a așteptat la intrarea în sala unde a avut loc congresul. ”Vă anunț că între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a spus Orban. Președintele României și-a anunțat susținerea pentru Cîțu în lupta internă din PNL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1462

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Gica contra

Acum 2 ani

Va fi presedintele tuturor liberalilor cum e dl. Johannis presedintele tuturor romanilor...
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 2 ani

A mai disparut un partid istoric.
Raspunde

Max Rasinareanul.

Acum 2 ani

. Trebuia să-i pupe mâna președintelui. Așa se face la noi la Rășinari, daca vrei sa fii șef. Daca nu , la oi cu tine, sarakule!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus