Joi,
18.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Patru paturi libere la ATI în spitalele din Sibiu, 12 în țară

Patru paturi libere la ATI în spitalele din Sibiu, 12 în țară

Patru paturi la Terapie Intensivă destinate pacienților cu Covid-19 mai sunt disponibile în spitalele din județul Sibiu, în condiițiile în care în ultima zi s-au înregistrat 5 decese, patru dintre ele fiind ale unor sibieni internați pe ATI. 

Grupul de Comunicare Strategică informează că, potrivit datelor existente în aplicaţia alerte.ms, la nivel naţional există sâmbătă 1.251 de paturi de ATI destinate pacienţilor COVID-19, din care 1.195 sunt ocupate.

Potrivit GCS, în Bucureşti sunt avizate de către Direcţia de Sănătate Publică 265 de paturi de ATI pentru pacienţii de COVID-19.

La nivel naţional sunt libere 12 paturi ATI pentru pacienţii bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-CoV-2:

"Se lucrează în continuare pentru operaţionalizarea şi asigurarea personalului medical necesar pentru alte paturi ATI care vor fi disponibile în zilele următoare", precizează GCS. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1100

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus