Miercuri,
20.10.2021
Partial Noros
Acum
8°C

CN al PNL - Florin Cîţu: Fotbalul se joacă pe goluri, politica e pe voturi

CN al PNL - Florin Cîţu: Fotbalul se joacă pe goluri, politica e pe voturi

Preşedintele PNL, premierul Florin Cîţu, a declarat, duminică, despre posibilitatea ca susţinători ai lui Ludovic Orban să facă parte din noua echipă de conducere a partidului că "fotbalul se joacă pe goluri, iar politica e pe voturi".

"Vreau să vă spun că în fotbal se joacă pe goluri, politica e pe voturi şi vom vedea ce se va întâmpla. Dacă au voturile necesare, bineînţeles", a precizat Cîţu înainte de începerea Consiliului Naţional al partidului, în cadrul căruia urmează să fie aleşi ocupanţii celorlalte funcţii de conducere din partid.

El a fost întrebat dacă susţinătorii lui Orban vor mai avea loc în Biroul Executiv al PNL.

Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, apare pe lista premierului Florin Cîțu, în timp ce fostul contracandidat al Ralucăi Turcan la șefia PNL Sibiu, Constantin Șovăială candidează, susținut de Ludovic Orban, pentru un loc în Biroul Executiv.

Citește și Lista lui Orban: Șovăială, candidează pentru un post de vicepreședinte

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte, duminică, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de conducere din partid, după ce cu o zi în urmă a fost ales noul preşedinte al liberalilor, Florin Cîţu.

La Consiliul Naţional vor participa 2.000 de delegaţi.

La începutul lunii septembrie, Statutul PNL a fost modificat, una dintre schimbări vizând creşterea numărului de vicepreşedinţi pe domenii la 17.

Sâmbătă, Florin Cîţu a câştigat mandatul de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. El a obţinut 2.878 de voturi "pentru" din partea delegaţilor la Congresul PNL, iar Ludovic Orban - 1.898 de voturi "pentru".

De asemenea, Daniel Buda a fost ales preşedinte al Curţii de Arbitraj cu 2.381 de voturi, iar Mihai Barbu - preşedinte al Comisiei Naţionale de Revizie şi Cenzori cu 3.808 voturi.

Vizualizari: 519

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus