Luni,
06.12.2021
Innorat
Acum
6°C

PNL a fost amendat cu 10.000 de lei după congres, pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

PNL a fost amendat cu 10.000 de lei după congres, pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

PNL a fost amendat de Poliție după congresul din weekend. Agenții i-au sancționat pe organizatori pentru că nu au respectat măsurile sanitare. 

PNL a primit o amendă de 10.000 de lei - este valoarea maximă în cazul în care nu sunt respectate măsurile sanitare împotriva COVID-10.

"A fost aplicată o sancţiune contravenţională organizatorului Congresului, în cuantumul prevăzut de lege, respectiv 10.000 de lei, pentru faptul că organizatorul, Romexpo, nu s-a asigurat de faptul că accesul (în pavilionul central - n.r.) a fost aglomerat de către o parte dintre cei prezenţi. De asemenea, sancţiunea a fost dată organizatorului şi pentru faptul că s-a constatat că nu toate persoanele de la Congres purtau mască de protecţie. Se fac verificări cu privire la obligaţiile ce reveneau firmei de pază. De asemenea, poliţiştii şi jandarmii verifică materialul video pus la dispoziţie de organizatori", a precizat Berechet, citat de Agerpres.

Deputaţii PSD din comisiile de Apărare şi Sănătate au transmis, luni, o convocare oficială către şefii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi ai Direcţiei de Sănătate Publică pentru a da explicaţii cu privire la circumstanţele organizării şi desfăşurării Congresului PNL. 

Comentarii

4 comentarii

Un sibian vero

Acum 2 luni

Pai parca s-au respectat toate masurile ...si de lungime si de latime,..... cu privire la restrictiile sanitare!!!Pai si atunci dece ii amendati pe saracii liberali.....organizatori?! Eu zic sa il amendeze pe râzătorul sefff ca si asa statea ca curca in ....picioare fara masca pe bot intre ailalti "liber cugetatori'!!!...si nu numai pe el ...dovezi irefutabile se gasesc pe materialulel video de la congres unde pe multi ii vezi fara masca si bot in bot si pot sa ii amendeze nominal ca si asa pe noi muritorii de rand ne-au haituit personal cu amenzi!!!
Raspunde

AndreiD

Acum 2 luni

Fii serios. Ce vrei sa nu isi poata plati amenda si sa il execute silit, sa piarda vreo casa din alea 7? Doar el "ii pretin" cu Merkel. El nu prea vorbeste, dar tot ce spune ea, face :)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aci Duțu

Acum 2 luni

Ia povestește-ne, cum te-au hăituit. Că altfel poate zice lumea că ești ipocrit
Raspunde

Patri

Acum 2 luni

acum citeva luni si raliUca turcan fu amendata cu 500 de roni,la simbria de 12000 euro ce conteaza?PDLISTA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus