Sâmbătă,
01.10.2022
Innorat
Acum
16°C

Val de ironii pe internet după fotografia cu priza desprinsă din perete la vizita președintei CE

Val de ironii pe internet după fotografia cu priza desprinsă din perete la vizita președintei CE

O priză ieșită din perete a stârnit un val de ironii pe rețelele sociale, în urma unor fotografii postate pe pagina de Facebook de președintele Klaus Iohannis, din timpul vizitei președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la București. „Eram în plin șantier, deschis acum, în valul 4”, a spus Diana Loreta Păun, consilier prezidențial pe probleme de sănătate, scrie digi24.ro

Președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu au însoțit-o pe șefa Comisiei Europene într-o vizită oficială la Spitalul Universitar de Urgență București, luni, când a fost semnat Planul Național de Redresare și Reziliență.

Într-una dintre fotografiile oficiale, se vede o priză desprinsă din perete, iar imaginea a generat un val de ironii pe Facebook.

„Au scos-o intenționat, să se vadă că avem neapărat nevoie de lovele”, „Se mai întreabă cineva de ce iau foc spitalele?”, „S-o fi mișcat președintele cât era la încărcat” și „E prevăzută în PNRR” sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus