Marţi,
07.02.2023
Parțial Noros
Acum
-10°C

Iohannis a solicitat ca în Consiliul European să se discute cât mai curând posibil pe tema preţurilor la energie

Iohannis a solicitat ca în Consiliul European să se discute cât mai curând posibil pe tema preţurilor la energie

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat discuţii în Consiliul European, "cât mai curând posibil", pe tema creşterii preţurilor la energie, a informat, joi, Administraţia Prezidenţială, potrivit Agerpres.

Şeful statului a participat la o întâlnire în format videoconferinţă cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel, şi alţi lideri europeni.

Întâlnirea a fost organizată în pregătirea reuniunii informale a Consiliului European şi a Summitului UE - Balcanii de Vest care urmează să aibă loc, în zilele de 5 şi 6 octombrie, la Brdo, Slovenia.

Klaus Iohannis a atras atenţia, în cadrul videoconferinţei, asupra faptului că este nevoie de un efort comun al tuturor statelor membre UE pentru identificarea unor măsuri care să vizeze, în principal, protejarea populaţiei afectate de creşterile de preţuri ale energiei, precum şi a mediului economic.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele a subliniat "necesitatea identificării unor soluţii europene comune, bine pregătite, pe baza propunerilor care urmează să fie făcute de către Comisia Europeană şi a contribuţiei miniştrilor de specialitate din statele membre ale Uniunii Europene, astfel încât să poată fi atenuate efectele creşterilor preţurilor la energie pentru cetăţenii europeni". 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Rammstein

Acum 1 an

Astă vară trebuia sa te trezesti, nu acum...!!..dar ai luat poziția greierului...acum joacă daca poți!!. Apă de ploaie intervenția omului ,..aia care au gaz nu sunt în uniune...ce sa discuți cu desculți si săraci, ce gaz să-ți dea consiliul??. Poate din brichete...
Raspunde

Testele PCR

Acum 1 an

Cândva în Absurdistan, Covid Vodă și-a pus Guvernul Său, condus de Chitzu, cel mai wow șobolan! ''Slavă lor, slavă lor, slavă lor!'' le behăie, zbiară și chițăie de zor slugile, la vin și pastramă-n Obor. Iar ceilalți fierbinte le urăm: înainte de Crăciun să-i vedem plecând cu-elicopterul spre Târgoviște în zbor!
Raspunde

Nicușor von Șorliken

Acum 1 an

O masura demna de un mare om de stat, care va ramane in istorie, alaturi de Charles de Gaulle si Eisenhower!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 an

Dl Presedinte,solicitati si Primariei Sibiu sa afiseze pe site autorizatia de constructie pentru statuia baronului.Eventual si avizul favorabil al Comisiei Monumentelor Istorice.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus