Luni,
26.02.2024
Partial Noros
Acum
13°C

Vila sibiană care l-a găzduit pe Donald Tusk la Summit a fost premiată de Google cu „Recenzia de Aur”

Vila sibiană care l-a găzduit pe Donald Tusk la Summit a fost premiată de Google cu „Recenzia de Aur”

O vilă din Sibiu și o cafenea din Mediaș au fost selectate de Google România pentru a fi premiate, alături de alte 29 de afaceri din țară, cu Recenzia de Aur.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, Google a premiat 31 dintre cele mai apreciate afaceri din domeniul HoReCa, de pe Google Maps. Fiecare afacere câștigătoare a primit trofeul „Recenzia de Aur”, ca apreciere a calității serviciilor și produselor oferite, reflectate în recenziile de pe Google Maps. Din județul nostru au fost selectate două locații - Vila Bohemia din centrul Sibiului și the Bean Specialty Coffee din Mediaș.

„Suntem onorați că reprezentăm cu succes regiunea Centru și mulțumim tuturor pentru aprecierile care ne-au ajutat să ajungem aici.”

Vila Bohemia se află pe strada Rotarilor din Sibiu și este activă deja de patru ani. Un moment important în istoria sa a fost găzduirea lui Donald Tusk, în 2019.

„Ne-am dorit și ne place să spunem despre noi că oferim o perspectivă diferita în ceea ce privește industria ospitalității, unde suntem prezenți de aproape 4 ani. Am fost norocoși de-a lungul timpului ca eforturile noastre să fie apreciate la un nivel înalt - în 2019 am fost selectați de către Consiliul European să primim vizita Președintelui Donald Tusk, cu ocazia Summit-ului organizat la Sibiu. Companii prestigioase de monitorizare și evaluare din sistemul hotelier ne-au decernat Globul de Aur, de la Șoimii Turismului, din partea platformei internaționale Booking, premiu primit an de an și de care suntem foarte mândri, iar acum din partea Google România, Recenzia de Aur. Practic, această distincție este premiul oaspeților mulțumiți și al unui colectiv care pune suflet în tot ceea ce se întâmplă în spatele unor porți mari săsești, de pe o străduță îngustă din Centrul Istoric al burgului nostru”, spune Sorina, reprezentanta afacerii sibiene.

Cafeneaua The Bean se află pe strada Petofi Sandor, din Mediaș. Afacerea există din anul 2017.

„E un sentiment de nedescris, suntem foarte bucuroși că am fost premiați și sperăm să ținem standardele cât mai sus în continuare”, spun reprezentanții cafenelei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus