Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Un tânăr a murit azi noapte într-un accident pe DN1. Impact frontal cu un stâlp de beton

Un tânăr a murit azi noapte într-un accident pe DN1. Impact frontal cu un stâlp de beton

Un accident grav de circulație a avut loc pe DN 1, în localitatea Arpașu de Jos, anunță reprezentanții IPJ Sibiu. Un tânăr de 25 de ani, din Suceava a intrat cu mașina într-un stâlp de la marginea drumului și a murit în drum spre spital.  

"În cursul nopții, în jurul orei 04:30, Inspectoratul de Pliție Județean Sibiu a fost sesizat telefonic despre producerea unui autoaccident pe DN 1, la km. 262+630, pe raza localității Arpașu de Jos" transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din primele cercetări s-a stabilit că șoferul autoturismului condus pe direcția Sibiu – Brașov a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în impact frontal cu un stâlp de beton situat pe trotuarul destinat pietonilor.

Din păcate, în urma accidentului rutier, șoferul, un bărbat de 25 de ani, din Suceava, a decedat în drum spre Spital. 

Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus