Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Foto Video. PSD, ironie la adresa lui Cîțu, înainte de moțiunea de cenzură: o machetă cu Superman căzut în cap

Foto Video. PSD, ironie la adresa lui Cîțu, înainte de moțiunea de cenzură: o machetă cu Superman căzut în cap

Un manechin de mărime naturală care îl reprezintă pe Superman căzut în cap a fost adus în Parlament de membri ai Partidului Social Democrat în ziua în care se votează moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Macheta a fost luată din fața sălii de plen de la Camera Deputaţilor, urmând să fie reaplasată cu puţin timp înainte de dezbaterea moţiunii.

foto newsbucuresti.ro

Întrebați ce fac cu Superman, social-democrații au răspuns că duc macheta ”la Cîțu în birou”, scrie newsbucuresti.ro/
 
Statuia este o ironie la adresa premierului Florin Cîțu, care a postat pe Instagram un videoclip în care chipul actorului care îl interpretează pe Superman a fost schimbat cu chipul său.

Aleşii din opozţie şi-au făcut selfie-uri cu Supermanul prăbuşit, dar un lider liberal spune că este vorba despre un îndemn la violență.

Demersul a fost criticat de vicepreședintele PNL Alina Gorghiu.

„Recuzita PSD la plenul de azi. Balta de sânge e o invitație, un îndemn clar la violență. Apropo de apropierea dintre PSD și AUR. Bucuria nebunilor va fi azi în plen… dar mai ales după”, a scris ea pe Facebook.

foto principala digi24.ro

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Marioara

Acum 2 ani

Urat din partea lor! Si eu ma bucur ca a cazut guvernul, dar gestul pesedistilor e o treaba de scolari needucati! O bila neagra pt. PSD!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus