Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

BC CSU Sibiu joacă în deplasare, la București: „Ne dorim să venim cu o victorie acasă”

BC CSU Sibiu joacă în deplasare, la București: „Ne dorim să venim cu o victorie acasă”

BC CSU Sibiu joacă meciul din etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin, în deplasare la CSA Steaua București. Partida se joacă astăzi, de la 19:15 și va fi transmisă LIVE atât pe DigiSport, cât și online pe canalul de Youtube al FRB TV.

După debutul nefericit din prima etapă a campionatului, BC CSU Sibiu luptă astăzi, în deplasare la CSA Steaua București, pentru o victorie. Adversarii de astăzi ai galben-albaștrilor vin și ei după o înfrângere, astfel că duelul de anunță unul extrem de interesant. 

„Un meci, oricum, foarte greu, iar acum și mai greu după înfrângerea din prima etapă. Un meci în care noi trebuie să trecem pragul psihologic după acea înfrângere, în primul rând. Trebuie să stăm concentrați în meci și să facem tot posibilul să încercăm să jucăm bine și să facem o apărare cât mai bună și să reușim să marcăm aruncările deschise, pe care sper să le avem din nou, ca și în meciul precedent. Sper că băieții și-au revenit din punct de vedere al oboselii și vor reuși să facă un meci mai bun . Ne dorim să venim cu o victorie acasă!”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Partida se joacă astăzi, de la 19:15 și va fi transmisă LIVE atât pe DigiSport, cât și online pe canalul de Youtube al FRB TV. După acest meci, BC CSU Sibiu joacă pe teren propriu, luni, 11 octombrie, în compania celor de la SCM U Craiova. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus