Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Se suspendă cursurile la Liceul „Stephan Ludwig Roth” și la o grădiniță din Sibiu

Se suspendă cursurile la Liceul „Stephan Ludwig Roth” și la o grădiniță din Sibiu

Reprezentanții Instituției Prefectului Județului Sibiu transmit astăzi, 6 octombrie, o nouă decizie a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Sibiu. Aceștia anunță că se suspendă procesul de învățământ la Liceul Teoretic 1Stephan Ludwig Roth” din Mediaș și la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 37 din municipiul Sibiu, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 7 octombrie, cu posibilitatea prelungirii, cursurile urmând a se desfăşura conform scenariului nr. 2, în sistem exclusiv online. Decizia a fost luată la propunerea Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, în contextul riscului de răspândire a infecţiei cu Coronavirus SARS-CoV-2 şi luând în considerare situaţia epidemiologică înregistrată la nivelul judeţului Sibiu

„Se aprobă suspendarea procesului de învăţământ în Liceul Teoretic “Stephan Ludwig Roth”, din municipiul Mediaş, precum şi activităţile didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 37 din municipiul Sibiu, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 07.10.2021, cu posibilitatea prelungirii, cursurile urmând a se desfăşura conform scenariului nr.2, în sistem exclusiv online”, se arată în hotărârea CJSUJS.

Potrivit ordinului comun dat de ministerele Educației și Sănătății astfel de decizii sunt luate când în mai bine de 50% din clasele unei unități de învățământ sunt cazuri de COVID-19. 

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus