Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Serviciul de streaming HBO Max va fi lansat în Europa din 26 octombrie

Serviciul de streaming HBO Max va fi lansat în Europa din 26 octombrie

HBO Max, platforma de streaming a gigantului american WarnerMedia, a anunţat marţi oficial lansarea sa începând cu 26 octombrie în 27 de ţări din Europa până în 2022 şi a menţionat difuzarea în anumite teritorii a filmelor Warner, la 45 de zile de la lansarea lor în sălile de cinema, relatează AFP, citat de Agerpres.

Lansarea platformei va avea loc în trei etape, a precizat grupul american într-o teleconferinţă de presă. HBO Max va înlocui în cele din urmă oferta de streaming HBO existentă în ţările în care grupul operează deja.

Canalele HBO prezente în Europa Centrală şi de Est vor fi totuşi disponibile fără schimbări, a declarat grupul pentru AFP.

"Filmele Warner Bros. vor fi disponibile pe HBO Max după doar 45 de zile de la lansarea lor în cinematografe anul acesta în ţările nordice şi anul viitor în Spania, Portugalia, Olanda, Grecia, Islanda şi în Europa Centrală şi de Est", a mai spus grupul într-un comunicat.

De la sfârşitul lunii octombrie, noua ofertă HBO Max va fi disponibilă în şase ţări - Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Spania şi Andora.

La începutul anului 2022, serviciul de streaming HBO Max va fi lansat în alte 13 ţări din Europa de Est (Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Republica Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia) şi Portugalia.

În cele din urmă, în cursul anului viitor, HBO Max va fi prezent în alte şapte ţări - Olanda, Turcia, Grecia, Islanda, Estonia, Lituania, Letonia.

"Ne aşteptăm să fim prezenţi în 190 de teritorii până în 2026", a declarat Johannes Larcher, directorul HBO Max International. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 865

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus