Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Un bebeluș și cinci tineri nevaccinați, printre morții de COVID anunțați astăzi, în România

Un bebeluș și cinci tineri nevaccinați, printre morții de COVID anunțați astăzi, în România

Un bebeluș și cinci tineri sunt printre pacienții COVID care au murit în ultimele 24 de ore, în ziua cu cel mai mare număr de decese de la începutul pandemiei, 331. Niciunul dintre cei cinci nu era vaccinat, iar doi dintre ei nu aveau nici alte boli.

Potrivit raportării de miercuri a Grupului de Comunicare Strategică, decesul la grupa de vârstă 0-9 ani este cel al unui băiețel din județul Suceava, cu vârsta sub un an, care prezenta comorbidități, 

Decesele de la categoria de vârstă 10-19 ani sunt ale unui tânăr din județul Ialomița, în vârstă de 18 ani, nevaccinat, care prezenta comorbidități, respectiv un tânăr din județul Harghita, în vârstă de 19 ani, nevaccinat, care prezenta comorbidități.

La grupa de vârstă 20-29 de ani au fost înregistrate trei decese. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 20 de ani, din Caraș-Severin, nevaccinat, care prezenta comorbidități, un bărbat în vârstă de 24 de ani, din județul Vâlcea, nevaccinat, care nu prezenta comorbidități, și un bărbat în vârstă de 23 de ani, din județul Bihor, nevaccinat, care nu prezenta comorbidități.

14.744 de persoane au fost confirmate cu infecție cu noul coronavirus în ultima zi, iar 331 de pacienți au murit, în ultimele 24 de ore, în țara noastră. Totodată, au fost efectuate 27.351 de teste RT-PCR (14.796 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 12.555 la cerere) și 42.920 de teste rapide antigenice.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus