Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

VIDEO Zeci de drone s-au prăbușit peste oameni și mașini, în timpul unui spectacol pentru deschiderea unui mall în China

VIDEO Zeci de drone s-au prăbușit peste oameni și mașini, în timpul unui spectacol pentru deschiderea unui mall în China

Un spectacol cu peste 200 de drone pentru deschiderea unui mall în China s-a terminat în haos, după ce mai multe aparate s-au prăbușit. 

Problemele au început la scurt timp după începerea spectacolului, scrie digi24.ro

Zeci de drone au început să pice din cer peste oamenii care asistau la eveniment. Aceștia au fugit pentru a nu fi loviți de aparate.

Din fericire, nu au existat răniți, însă mai multe mașini au fost avariate. Organizatorul spectacolului cu drone susține că a fost sabotat de un rival și a făcut deja o plângere la poliție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus